هدف از برگزاري سفرهای مذهبی دانشجویان، بیمه شدن در برابر جنگ نرم است
سید مجید موسوی در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو » در شیراز، اظهار داشت: هدف از سفر زیارتی دانشجویان به مشهد مقدس، شناساندن شخصیت امام رضا(ع) به دانشجویان و الگو قرار دادن ایشان دانست.
دبیر اجرایی کاروان زیارتی، سیاحتی کبوتران حرم خاطرنشان کرد: هدف از برگزاري سفرهای مذهبی براي دانشجویان، بیمه شدن آنها در برابر جنگ نرم است.
موسوی عنوان کرد: افزایش بعد معنوی دانشجویان و آشناکردن آنها با کانون محبین اهل بیت(ع) است.
وی در ادامه گفت: این اردو با تعداد 142 نفر به مدت شش روز در مشهد مقدس برگزار شد و چهارمین کاروان ریارتی سیاحتی ما بود.
دبیر شورای دبیران و کانون های دانشگاه پیام نور مرکز شیراز، با توجه به نتایجی که تا به حال در اثر تهاجم فرهنگی در کشورمان به وجود آمده است، افزود: اینگونه سفرها 90 درصد تأثیر معنوی و احلاقی دارد و در این سفر بسیاری از دانشجویان ما توانستند هدف امام رضا(ع) از ولایت مداری را بدست بیاورند و الگو قرار دهند.
دبیر انجمن هیئت محبین اهل بیت(ع) دانشگاه پیام نور شیراز اضافه کرد: ما نباید به ظاهر افراد توجه کنیم و باید به عنوان پلی دانشجویان را از راه چپ به راست هدایت کنیم و دید ما به چشم ما نیست، به عقلمان است.
بنابراین گزارش، اردوی دانشجویان دختر پیام نور شیراز به مشهد مقدس هفته گذشته برگزار شد./انتهای پیام/