به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصغر کاظمی، معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در نشست خبری با رسانهها و برخی نمایندگان تشکلها، اظهار کرد: هدف از تشکیل گروهها و تشکلها ساماندهی نیازمندیهای جامعه است و باید اهداف مهمتری در این شبکهها وجود داشته باشد.
وی افزود: یکی از مسائل پیش روی ما، تلاش برای بومی کردن تولیدات و تجهیزات توانبخشی است و البته بخشی از این تولیدات و تجهیزات بومی هستند.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی ادامه داد: درباره قانون حمایت از معلولان مشکلاتی وجود دارد، متاسفانه برخی دستگاهها به این قانون تمکین نمیکنند، در حال حاضر ۳۳ دستگاه، دستگاههای دولتی وغیر دولتی ۱۴ تکلیف عمومی دارند و به این وظایف عمل نمیکنند. شاید به صورت انگشت شمار تمام تکالیف خود را انجام داده اند، اما اغلب هیچ عملکردی به ما منعکس نکردهاند و در این باره اصلا پاسخگو نیست.
وی ابراز کرد: متاسفانه این سازمانها و نهادها علاوه بر آنکه هیچ پاسخی به موضوعات ما نمیدهند حتی ستاد مرکزی خود را مناسب سازی هم نکرده اند.
کاظمی اشاره کرد: یکی از رویکردهای ما تلاش برای کمک به بازاریابی و فروش محصولاتی است که جامعه هدف ما به فروش میرسانند، این تلاش را ما خواهیم داشت.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی ادامه داد: برای اجرای ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان نیاز داریم، این در حالی است که تمام بودجه سازمان از این رقم کمتر است.
وی تاکید کرد: قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، نیازمند ضمانت اجرایی دارد و قرار است در جلسهای با نهاد ریاست جمهوری در این باره صحبتهایی داشته باشیم.
کاظمی به یکی دیگر از مشکلات این سازمان اشاره کرد و گفت: مشکل دیگری که در قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت وجود دارد، تکالیف عمومی مانند اختصاص سه درصد استخدامها به معلولان و تکالیف اختصاصی است که دستگاههای انگشت شماری به وظایف خود عمل میکنند.
وی در پایان، عنوان کرد: متأسفانه دستگاهها در اجرای قانون حمایت از افراد دارای معلولیت زیر بار مسئولیت نمیروند و حتی ساختمان ستاد مرکزی خود را مناسب سازی نکردهاند.