به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمد گلریز سخنان خود را با نقطه نظرات مقام معظم رهبری درخصوص توجه به مقوله سرود آغاز کرد و گفت: دشمن همه تلاش خود را برای تغییر سبک زندگی ما به کار برده که در این بین موسیقی یکی از مهمترین نکاتی است که در این شرایط بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. متأسفاته به دلیل تهاجم فرهنگی دشمن ما الان در شرایط جنگ فرهنگی هستیم و اولویت ما باید مبارزه با مافیای موسیقی چه در داخل و چه در خارج از کشور باشد. برگزاری جشنوارههای گوناگون با همکاری رسانه ملی و معرفی جوانان مستعد یکی از نکات مهمی است که باید در عرصه جنگ فرهنگی با دشمن در نظر داشته باشیم.
رئیس کمیته علمی جشنواره ملی و بینالمللی سرود فجر درباره ملاکهای داوری این رویداد توضیح داد: مسئله اعتقادی برای انتخاب داوران جشنواره از اولویتهای اصلی ما بود و خوشبختانه هنرمندانی که در این زمینه معرفی شدهاند، هنرمندان معتقد و متعهدی هستند. از این رو اعتقاد و تخصص هیئت داوران برای ما دو فاکتور مهم ارزیابی آثار محسوب میشود.
زیبایینژاد نیز در این نشست ضمن توضیحاتی درخصوص حضور شرکتکنندگان به ارائه آمار این رویداد پرداخت و گفت: مرحله اول فراخوان جشنواره سپری شده و جشنواره در دو مرحله استانی و کشوری برگزار میشود که مرحله کشوری بهصورت تلویزیونی برگزار خواهد شد. در بخش بینالملل هم تا خردادماه برای ارسال اثر زمان تعیین کردهایم. بهدلیل تقاضای گروههای سرود کشور مجبور شدیم مهلت ارسال آثار را تا ششم اسفند تمدید کنیم.
وی افزود: طبق آماری که به دست آمده دو هزار و ۶۷۰ گروه در سایت جشنواره ثبتنام کردهاند که از این تعداد، هزار و۹۷۰ گروه آثارشان را به ثبت رساندهاند.