آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۰۶۴۰
قاسمی مطرح کرد

اصلاح دوربین‌های جاده‌ای تا پایان سال آینده

وزیر راه و شهرسازی از اصلاح ۴۵۰ نقطه حادثه خیز در جاده‌ها خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه همایش سراسری و نشست تخصصی رؤسای پلیس راهور و راه استان‌ها در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سامانه جامع حمل و نقل در وزارت راه و شهرسازی در حال نهایی شدن است، اظهار داشت: سامانه سپهتن یکی از این سامانه‌ها است که در بخشی از مناطق مخصوصاً در تردد جاده‌ای اتوبوس‌ها اجرا شده و برای کامیون‌ها نیز در سال ۱۴۰۱ قطعاً اجرا خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی درباره رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای نیز گفت: بر اساس شناسایی دوستان پلیس راهور و مجموعه راهداری کشور، تعداد زیادی نقاط حادثه‌خیز در کشور وجود دارد که بخشی از آن‌ها رفع شده و اصلاح بخشی دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد: برطرف کردن نقاط حادثه‌خیز در مدت ۱۰ روز مانده به پایان سال، شدنی نیست، نزدیک دو سال طول می‌کشد تا ۳ هزار نقطه حادثه‌خیز کشور برطرف شود که در دستور کار ما و پلیس قرار دارد، بر اساس گزارشات حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ نقطه حادثه‌خیز رفع شده و امیدوارم تا پایان ۱۴۰۲ با کمک پلیس این کار به صورت کامل انجام شود.

وی درباره وضعیت ناوگان هوایی کشور گفت: ناوگان هوایی ما تقریباً سن بالایی دارد، هم شاید تعداد آن‌ها مخصوصاً برای ایام نوروز کافی نباشد و هم اینکه سن و سال پرنده‌ها زیاد است که اقداماتی در این رابطه و هم برای ایجاد تغییرات در حوزه حمل و نقل کشور در سال آینده صورت خواهد گرفت.

قاسمی با اشاره به تشکیل ستاد ایام نوروزی در وزارت راه و شهرسازی، متذکر شد: تلاش کردیم، بازنگری، تعمیرات و چک‌های لازم در بخش پروازی برای ایام نوروز صورت گیرد.

وزیر راه و شهرسازی درباره خرابی دوربین‌های جاده‌ای و اقداماتی که برای رفع نواقص آن‌ها صورت خواهد گرفت، بیان کرد: لایحه‌ای در مجلس در حال بررسی است که اگر تصویب شود طبق آن برطرف کردن خرابی دوربین‌ها بر عهده وزارت راه و شهرسازی خواهد بود.

قاسمی خاطرنشان کرد: برنامه‌ها این است تا پایان سال ۱۴۰۱ تمامی مشکلات در حوزه دوربین‌های جاده‌ای برطرف شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار