آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۰۷۶۴

انگلیس واردات نفت از روسیه را ممنوع می کند

نشریه پلتیکو اعلام کرد انگلیس به‌زودی ممنوعیت واردات نفت از روسیه را اعلام خواهد کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشریه پلتیکو اعلام کرد انگلیس قصد دارد تا ممنوعیت واردات نفت از روسیه طی ماه‌های آتی را اعلام کند.

انتظار می‌رود این تصمیم امروز اعلام شود و به تدریج طی چند ماه آینده به جای یک شوک شدید یک‌شبه، برای جلوگیری از آشفتگی رانندگان برای خرید سوخت، به‌تدریج انجام خواهد شد.

مقامات انگلیسی می‌گویند این ممنوعیت به‌صورت طولانی مدت اجرا می‌شود تا به بازارهای جهانی اجازه دهد خود را هماهنگ کنند و مردم از خرید هراسناک بنزین بپرهیزند.

این نشریه در ادامه گزارش خود نوشته است، همزمان تحریم گاز روسیه انجام نخواهد شد اما هنوز در دولت ها در مورد آن گفت‌وگو می‌شود.

روزنامه فایننشال تایمز در این رابطه نوشت، انگلیس در مقایسه با اغلب کشورهای اروپایی و آلمان که همچنان مخالف تحریم کامل روسیه است، وابستگی کمتری به واردات سوخت‌های فسیلی از روسیه دارد.

عرضه نفت روسیه چندان در بازار انگلیس قابل توجه نیست. صادرات روسیه 8 درصد از واردات نفت و 18 درصد از واردات گازوئیل این کشور را تشکیل می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار