دومین همایش ملی زمین شناسی کوهزاد و دریای خزر در دانشگاه گلستان برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۱۷۸۱
در اردیبهشت ۱۴۰۱؛

دومین همایش ملی زمین شناسی کوهزاد و دریای خزر در دانشگاه گلستان برگزار می‌شود

دومین همایش دو سالانه زمین شناسی «کوهزاد و دریای خزر» به میزبانی دانشگاه گلستان در اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

دومین همایش ملی زمین شناسی کوهزاد و دریای خزر در دانشگاه گلستان برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، دومین همایش ملی دو سالانه زمین شناسی کوهزاد و دریای خزر در دانشگاه گلستان برگزار می‌شود.

محور‌های این همایش زمین ساخت، زمین شناسی کواترنری، پترولوژی سنگ‌های آذرین و دگرگونی، ذخایر و منابع زمین شناختی، چینه شناسی و فسیل شناسی و سنگ رسوبی، هیدروژئولوژی، زمین ریاضی و زمین آمار، زمین گردشگری و زمین باستان شناسی، زمین شناسی زیست محیطی و پزشکی، سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیی و مخاطرات زمینی اعلام شده است.

این همایش در ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای ارسال مقالات خود تا ۱۸ فروردین مهلت دارند. ثبت نام نیز تا ۱۱ اردیبهشت امکان پذیر است.

علاقه‌مندان برای شرکت در این همایش یا کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی https://AlborzConf.gu.ac.ir مراجعه کنند.

عید/// دومین همایش ملی زمین شناسی کوهزاد و دریای خزر در دانشگاه گلستان برگزار می‌شود

پربازدیدترین آخرین اخبار