به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، رسانههای عبری زبان خبر دادند، دسترسی کاربران رسمی و دولتی به این سایتها قطع شده و حتی وزرا نیز قادر به ورود نیستند.
این رسانهها از اختلال تمامی سایتهای مربوط به وزارتخانههای مختف اسرائیلی سخن میگویند، در حالی که مسئولین این رژیم تاکنون در این رابطه سکوت اختیار کرده و رسانهها هم علتی برای آن اعلام نمیکنند.
شبکه تلویزیونی اسرائیلی کان با تایید این خبر از این حادثه به عنوان فروپاشی سایتهای وزارتخانههای اسرائیل نام برد و تاکید کرد هنوز امکان دسترسی به این سایتها امکان پذیر نشده است.
پایگاه عبری زبان buzznet هم در این رابطه نوشت، کاربران اسرائیلی مشکلات زیادی در باز کردن صفحات داخلی دارند و سایتهایی همچون سایت پست اسرائیل و پیشخوان دولت gov.il برای مدتی از دسترس خارج و اکنون نیز دسترسی به آن با دشواری صورت میپذیرد.
این رسانه ادعا کرد، تهاجم سایبری صورت گرفته همزمان با افزایش تنش و تقابل بین ایران و اسرائیل مسئلهای قابل تامل است.
پایگاه عبری زبان srugim هم در گزارشی اولیه ضمن تکرار ادعای حمله سایبری هکرهای ایرانی نوشت: تمامی سایتهای الکترونیکی مربوط به پیشخوان دولتی در اسرائیل همزمان با هم شامگاه دوشنبه فروپاشیده و از دسترس خارج شدند.
به اعتراف این رسانه تمام سایتها رسمی اسرائیل همزمان با یکدیگر از دسترس خارج شدهاند و کاربران تاکید دارند، امکان دسترسی به آنها را از دست دادهاند.
به نوشته این رسانه صهیونیستی، هنوز هیچ اطلاعاتی در رابطه با اینکه آیا این یک اختلال بوده یا یک حمله سایبری وجود ندارد و هیچ یک از مسئولین حاضر به اظهار نظر در این رابطه نیستند.
هاآرتص هم بعد از حدود یک ساعت سکوت در صدر صفحه اول تارنمای خود از احتمال حمله سایبری به اسرائیل سخن گفت و نوشت، امشب اکثر سایتهای دولتی از وزارت امور داخلی گرفته تا بهداشت و دادگستری و رفاه و حتی سایت دفتر نخست وزیری اسرائیل نیز دسترس خارج شده است.
این رسانه عبری زبان به نقل از یک منبع امنیتی اسرائیلی خبر داد اسرائیل مورد تهاجم بزرگ و گسترده سایبری قرار گرفته است.
این منبع به هاآرتص خبر داد، بعد از وقوع این تهاجم نهادهای پدافندی و مقر مرکزی سایبری به حال آماده باش در آمدند تا حجم زیانها را ارزیابی کنند.
در همین حال نگرانیها از هدف قرار گرفتن سایتهای راهبردی و زیربنایی اسرائیل همچون برق و آب هم وجود دارد و ارزیابیها در مورد احتمال هدف قرار گرفتن آنها مورد بررسی قرار میگیرند.
این منبع تاکید کرد تمام سایتهایی که با پسوند gov.il. مورد تهاجم قرار گرفتهاند که تمامی سایتهای دولتی و رسمی اسرائیلی به جز وزارت جنگ در قالب آن قرار میگیرند.
یک منبع آگاه در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی هم به هاآرتص خبر داد: این بزرگترین حمله سایبری است که علیه اسرائیل صورت میپذیرد و ارزیابیهای اولیه نشان میدهند که یک دولت یا یک سازمان بزرگ پشت این تهاجم قرار دارد.
این منبع بدون اشاره به میزان تلفات وارد شده در این حمله گفت در حال حاضر امکان اعلام اطلاعات بیشتر وجود ندارد.
معاریو نیز در خبری تاکید کرد تمامی سایتهای رسمی اسرائیل در حالی از دسترس خارج شدند که هنوز مشخص نیست چه فرد یا افرادی عاملان این اقدام هستند.
پایگاه عبری زبان ice که یک رسانه تخصصی در حوزه سایبری است هم خبر داد، اطلاعات شخصی بسیاری از افراد در سایتهای رسمی وجود دارد و در حال حاضر مشخص نیست تا چه میزان این اطلاعات به دست هکرها افتاده است.
گفتنی است رسانههای اسرائیلی خبر دادند به دلیل وسعت بسیار زیاد این تهاجم، وزارت جنگ اسرائیل هم وارد این پرونده شده است و واحد دفاع سایبری ارتش اسرائیل نیز برای کمک به ارزیابی ابعاد این تهاجم خارق العاده به بقیه نهادهای اسرائیلی کمک میکند.
تل لیو رام خبرنگار و کارشناس نظامی روزنامه معاریو در این رابطه در توئیتر خود نوشت، آنچه که تاکنون میدانیم آن است که تهاجم سایبری علیه سایتهای رسمی، اما غیر امنیتی انجام گرفته است، با این حال ما در مراحل اولیه این تهاجم هستیم و فعلا دوره ارزیابی را پشت سر میگذاریم.
ادعای این خبرنگار در حالی مطرح میشود که فعالان فضای مجازی با انتشار لینک سایت موساد در فضای مجازی از خروج این سایت از دسترس مخاطبان خبر دادند.
واللا نیوز هم در گزارش مفصلی به سردرگمی صهیونیستها بعد از این تهاجم اشاره کرد و خبر داد، مسئولین همچنان در حال ارزیابی زیانهای وارد شده بر اثر این تهاجم سایبری هستند.
یوعاز هاندل وزیر ارتباطات اسرائیل بعد از گذشت بیش از یک ساعت از اعلام این تهاجم همان جملات کلیشهای در حال بررسی اوضاع هستیم را تکرار و خبر داد بخش خدمات وزارت متبوعش شرایط غیر مترقبه وزارت در حال بررسی این مسئله است.
تام مالکا محقق اطلاعاتی و امنیتی تهدیدهای سایبری به این رسانه عبری زبان گفت: تهاجمی با این گستردگی نیازمند فنآوریهای پیچیده است که ظاهرا طرفهای مهاجم به آن دست پیدا کردهاند.
او در ادامه افزود این یک امر غافلگیر کننده است و آنچه که در اینجا حایز اهمیت است آن است که شرایط به کدام سمت و سو خواهد رفت.
رافائل فرانکو یکی از کارشناسان برجسته امنیت سایبری در رژیم صهیونیستی هم شرایط فعلی را فوق العاده و بی سابقه توصیف کرد.
وی افزود گروه بلاک شادو اواخیر هفته گذشته تهاجم وسیعی را علیه بورس الماس انجام دادند، این تهاجم از طریق هدف قرار دادن شرکتی که نرم افزارهای این بورس را تامین میکرد صورت گرفت، ما وارد دوره افزایش وسیع تقابل در فضای مجازی شدهایم.