آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۲۶۵۲
سردار رحیمی خبر داد

کشف ۷۴ درصدی جرائم در پایتخت

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از کشف ۷۴ درصدی جرائم مختلف در تهران بزرگ طی سال گذشته خبر داد.


به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در رزمایش نوروزی پلیس پایتخت که امروز یکشنبه یکم فروردین ماه سال جدید برگزار شد، اظهار کرد: کار پلیس در ابتدای هر سال با فرمان فرماندهی یا جانشین فرماندهی کل شروع می‌شود.

وی تصریح کرد: سال گذشته سالی پرتلاش و پر مشغله برای پلیس و نیروی انتظامی بود و تلاش‌های بی وقفه‌ای را در عرصه‌های مختلف انجام دادیم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی تلاش‌های فراوانی را در عرصه سلامت و مبارزه با بیماری منحوس کرونا و برقراری امنیت انجام داد.

سردار رحیمی از کشف ۷۴ درصدی جرائم در تهران بزرگ طی سال گذشته خبر داد و گفت: جرائم سازمان یافته را در تهران بزرگ از بین بردیم و در برخورد با مجرمین ۲ هزار و ۱۸۷ مجرم و قاچاقچی را زیر ذره بین قرار دادیم و با آن‌ها برخورد کردیم.

وی تاکید کرد: پلیس با اجرای طرح‌های مستمر امنیتی توانسته است که جرائم سازمان یافته را در نقاط مختلف شهر تهران از برده و امنیت لازم را برقرار سازد.

 

فرمانده انتظامی پلیس تهران بزرگ یادآور شد: در طول ۱۲ ماه سال گذشته خدمات نیروی انتظامی به بیش از ۴ میلیون نفر از مراجعه کنندگان مختلف به مراکز مختلف پلیس ارائه شده است.

 

سردار رحیمی تصریح کرد: بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار پرونده در یگان های مختلف انتظامی تشکیل و به مقامات قضایی ارجاع داده شده است.

 

وی تصریح کرد: یکی از بهترین اتفاقات سال گذشته به صلح ختم شدن مسئله بیش از ۸۶ درصد مراجعین به کلانتری‌ها قبل از اینکه به مراکز قضائی بروند بوده است که لز خدمات مشاوره بهره‌مند و پرونده آن‌ها مختومه شده است.

 

رحیمی با اشاره به کاهش ۷ درصدی جرائم جنایی در سال گذشته اضافه کرد: در کشف جرم در سال ۱۴۰۰ با افزایش ۱۱۲ درصدی روبرو بودیم و در حوزه مبارزه با موادمخدر نیز بیش از ۲۰ تن موادمخدر در سال گذشته کشف شد و در صدد هستیم تا مشکلات ساماندهی حوزه معتادان متجاهر را در سال آینده برطرف کنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار