
برنامهای برای تغییر وزیر کشور وجود ندارد
یک منبع آگاه گمانهزنیها پیرامون تغییر وزیر کشور و انتصاب وحیدی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی را تکذیب کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو یک منبع آگاه در باره برخی گمانهزنیها و شایعات پیرامون احتمال تغییر وزیر کشور و انتصاب احمد وحیدی به دبیری شورای عالی امنیت ملی اظهار داشت: برنامهای برای رفتن آقای وحیدی به شورای عالی امنیت ملی وجود ندارد و برخی گمانهزنیهای مجازی اخیر مورد تایید نیست.
وی تأکید کرد: انتظار میرود با توجه به اینکه وزارت کشور دارای ماموریتهای حساس و گستردهای هست، این فضاسازیهای بیدلیل که موجب خدشه به عملکرد این وزارتخانه میشود، طرح نشود و برخی افراد از دامن زدن به شایعات و برخی فضاسازیهای بیمورد خودداری کنند.
فارس
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.