واکنشی به صادر نشدن ویزا برای تیم رسانه‌ای رییس‌جمهور/ایران خواستار توضیح دولت امریکا شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۸۴۳۵

واکنشی به صادر نشدن ویزا برای تیم رسانه‌ای رییس‌جمهور/ایران خواستار توضیح دولت امریکا شود

محمد عطریانفر در پی صادر نشدن ویزا از سوی دولت آمریکا برای اعضای تیم رسانه‌ای رئیس‌جمهور کشورمان، تاکید کرد: «ایران باید این اقدام را رسماً به سازمان ملل منعکس و خواستار توضیح حقوقی و روشن دولت آمریکا شود.»
عطریانفر

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری در روزهای آینده به منظور شرکت و سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر خواهد کرد.  این در حالی است که دولت آمریکا به هیچ‌یک از اعضای تیم رسانه‌ای رئیس‌جمهور برای حضور در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک ویزا نداد.

در پی این اقدام محمد عطریانفر ـ روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی ـ درباره صادر نشدن ویزای اعضای تیم رسانه‌ای رئیس‌جمهور برای حضور در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گفت: ایران باید این اقدام را رسماً به سازمان ملل منعکس و خواستار توضیح حقوقی و روشن دولت آمریکا شود.

او ادامه داد: هم‌زمان، مستندسازی موارد نقض و پیگیری موضوع از مجاری دیپلماتیک و حقوقی باید در دستور کار قرار گیرد. 

این عضو حقیقی شورای اطلاع‌رسانی دولت تاکید کرد، «پاسخ تهران باید صریح باشد و میزبانی سازمان ملل نمی‌تواند به ابزاری برای اعمال محدودیت سیاسی علیه هیات‌های رسمی کشورها تبدیل شود. ایران ضمن حفظ مسیر دیپلماسی، می‌تواند اعلام کند که هرگونه محدودیت غیرموجه را از طریق سازوکارهای حقوقی و بین‌المللی پیگیری خواهد کرد و در صورت تداوم، اقدامات متقابل متناسب و قانونی را بررسی می‌کند.»

محمد عطریانفر در پایان تصریح کرد: حق حضور و بیان مواضع ایران در مجمع عمومی، موضوعی نیست که با تصمیم یک‌جانبه کشور میزبان قابل تحدید باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار