آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۵۰۱۰

آمادگی هلال احمر برای واردات دارو‌های کمیاب

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر از آمادگی این جمعیت برای واردات دارو‌های کمیاب به کشور خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیمان نامدار، معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر در پاسخ به این پرسش که «آیا هلال احمر آمادگی واردات دارو‌های کمیاب را دارد؟»، بیان داشت: رئیس جمعیت هلال احمر تاکید بسیاری دارد تا ما رایزنی‌هایی در این خصوص کنیم؛ اولا در واردات دارو‌هایی که در کشور تولید داخلی ندارد و به علت شرایط و مشکلات تحریم که وجود دارد از طریق شرکت‌های بخش دارو قابلیت دریافت در داخل کشور ندارد.

وی ادامه داد: جمعیت هلال احمر با پتانسیل و ارتباطات بین‌المللی که دارد قطعا می‌تواند این نقش را بر عهده گیرد.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر افزود:‌این بستگی دارد که وزارت بهداشت این مطالبات و نیاز‌ها را به ما اعلام کند و ما نیز آماده اقدام هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار