آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۵۰۱۹

نفت در حال سقوط به زیر ۱۰۰ دلار

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ دلار و ۴ سنت معادل ۲ درصد کاهش به ۱۰۰ دلار و ۷۴ سنت رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، پس از آنکه مصرف کنندگان بزرگ طرح خود برای تزریق مقادیر بی سابقه‌ای نفت به بازار جهانی را اعلام کردند و در حالی که قرنطینه کرونایی در شهر‌های بزرگ چین ادامه دارد، قیمت نفت امروز شاهد کاهش ۲ دلاری بود و روند کاهشی ۲ جلسه قبل را تداوم بخشید.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ دلار و ۴ سنت معادل ۲ درصد کاهش به ۱۰۰ دلار و ۷۴ سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا هم امروز با یک دلار و ۹۴ سنت معادل ۲ درصد کاهش به ۹۶ دلار و ۳۲ سنت رسید. هفته گذشته نفت برنت شاهد کاهش ۱.۵ درصدی بود در حالی که نفت خام آمریکا هم افت یک درصدی را تجربه کرد. طی چند هفته گذشته شاخص‌های نفتی پرنوسان‌ترین قیمت‌ها از ژوئن ۲۰۲۰ را تجربه کرده اند.

بازار در حال رصد تحولات کرونایی در چین است، جایی که شهر ۲۶ میلیون نفری شانگ‌های همچنان در قرنطینه است. در روز‌های اخیر مواردی از شیوع سویه اومیکرون در گوانژو، دیگر شهر بزرگ جنوبی چین منتشر شده است. چین بزرگترین خریدار نفت جهان است.

اعضای آژانس بین المللی انرژی قرار است طی ۶ ماه آینده ۶۰ میلیون بشکه نفت به بازار تزریق کنند. هدف از این اقدام پر کردن جای خالی نفت روسیه است که به دلیل تحریم‌های غرب از بازار حذف شده است.

تینا تنگ، تحلیلگر موسسه سی ام سی مارکتس در این باره گفت: «به دلیل تلاش کشور‌های مصرف کننده برای تزریق نفت بیشتر به بازار و همچنین تضعیف تقاضا در چین به دلیل قرنطینه شهر‌هایی همچون شانگ‌های و شنیانگ روند افزایش قیمت نفت متوقف شده است.»

به رغم وعده آمریکا و متحدانش برای تزریق نفت به بازار مشخص نیست که آیا این میزان نفت خواهد توانست جای خالی نفت روسیه در بازار را پر کند یا نه.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار