آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۵۶۷۵
سردار رحیمی خبر داد

راه‌اندازی گشت‌های بزرگراهی یگان امداد/ چگونگی فعالیت «رمضانی» اصناف در تهران

رییس پلیس پایتخت از راه‌اندازی گشت‌های بزرگراه‌های پایتخت توسط یگان امداد در راستای تأمین امنیت شهروندان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی با تاکید بر اینکه رعایت حرمت ماه مبارک رمضان بر همه افراد لازم است و حتی کسانی‌که دارای عذر شرعی هستند باید از تظاهر به روزه‌خواری در ملا عام خودداری کنند، گفت: همه اغذیه فروشی‌ها موظف به رعایت ضوابط ابلاغی هستند؛ از این رو فعالیت واحد‌های اغذیه فروشی در حد فاصل بین سحر تا افطار ممنوع است.

وی افزود: در پایانه‌های مسافربری که محل تردد مسافران است، صرفا ارائه غذای سرد آن هم باید با رعایت ضوابط ابلاغی و شئونات ماه رمضان ارائه شود.

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه همه رده‌های انتظامی و ترافیکی در راستای رعایت شأن و حرمت ماه رمضان وظایف ابلاغی خود را انجام خواهند داد، گفت: همه باید خود را موظف به رعایت حرمت ماه رمضان بدانند.

سردار رحیمی با اشاره به اینکه بی‌حجابی پدیده‌ای نابهنجار است که دشمنان به طور جد به دنبال ترویج آن هستند، عنوان داشت: در همه واحد‌های صنفی که محل مراجعه مردم است باید شئونات شرعی و اخلاقی رعایت شود.

سردار رحیمی عنوان داشت: پلیس امروز خدمتگزاری مردم را برای خود بزرگترین توفیق می‌داند و تکریم شهروندان در راس ماموریت‌های پلیس است؛ چرا که قاطبه شهروندان ما متدین، مقید و وظیفه شناس هستند.

وی با اشاره به اینکه همه اصناف و کسبه برای ما محترم هستند، گفت: لازم است که اغذیه فروشی‌ها و... در ایام ماه مبارک رمضان براساس ضوابط ابلاغی شأن و حرمت این ماه را رعایت کنند.

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به راه‌اندازی گشت‌های بزرگراه‌های پایتخت توسط یگان امداد فاتب بیان داشت: برای ارتقا سطح امنیت بزرگراه‌های پایتخت، گشت‌های یگان امداد در طول شبانه روز به صورت محسوس و نامحسوس در سطح بزرگراه‌های پایتخت به صورت هدفمند گشت‌زنی خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار