آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۵۷۳۳

ترکیه گزارش «حقوق بشری» آمریکا را رد کرد

وزارت امور خارجه ترکیه گزارش حقوق بشری آمریکا را محکوم کرده و از آمریکایی‌ها درخواست کرد بر روی سوبق حقوق بشری خود تمرکز کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو دولت ترکیه روز پنجشنبه گزارش حقوق بشر ۲۰۲۱ آمریکا را محکوم و واشنگتن را به حمایت از تروریسم متهم کرد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وزارت امور خارجه این کشور در واکنش به انتشار این گزارش از سوی وزرات امور خارجه آمریکا، آن را «مایه تأسف» و «اتهام‌زنی‌هایی بی‌اساس» توصیف کرد.

این وزارتخانه از آمریکایی‌ها درخواست کرد بر روی وضعیت و سابقه حقوق بشری خودشان تمرکز کنند و از همدستی با گروه‌های تروریستی که تحت عنوان مبارزه با تروریست انجام می‌شود، دست بردارند.

وزارت امور خارجه ترکیه در بیانیه خود آورده است، آنکارا تأسف می‌خورد که آمریکا به تلاش‌های ترکیه در مبارزه با گروه‌هایی مانند «پ‌ک‌ک و ی‌پ‌گ»، داعش و «سازمان تروریستی فتح‌الله گولن» اشاره‌ای نکرده است.

در این بیانیه آمده است، اینکه در گزارش آمریکا از اشاره به تروریستی بودن گروه پ‌ک‌ک خودداری شده «غیر قابل قبول» است و ترکیه به قاطعیت در تقویت و حمایت از حقوق بشر در قبال شهروندانش و همچنین میلیون‌ها پناهجویی که از آن‌ها میزبانی می‌کند ادامه خواهد داد.

علاوه بر آنکارا، «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز امروز (پنجشنبه) ادعا‌های بی اساس مربوط به ایران در گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا را مردود خواند و تاکید کرد: «انتشار گزارش‌های تکراری و بی پایه هیچگونه مشروعیتی برای اینگونه گزارش‌ها ایجاد نمی‌کند».

سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: «روشن است که هیچ انتظاری از دولت معتاد به دروغ آمریکا برای بیان حقایق و واقعیت‌های موجود نمی‌توان داشت و لذا ماهیت سوگیرانه، سیاسی و مداخله جویانه این گزارش برای همگان و برای ملت ایران واضح و مبرهن است».

گزارش حقوق بشری آمریکا در حالی منتشر شده که در کتابی که قرار است به زودی منتشر شود جزئیات جدیدی از رفتار بی‌رحمانه مقام‌های آمریکایی با زندانیان مظنون به «تروریسم» در زندان‌های مخصوص آمریکا ارائه کرده است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار