آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۵۷۶
رئيس دانشگاه اديان و مذاهب اسلامي خبر داد:

چاپ 100 عنوان كتاب در زمينه شناخت اديان و مذاهب

رئيس دانشگاه اديان و مذاهب اسلامي، گفت: اين دانشگاه با وجود آنكه نوپا بودن بيش از 100 عنوان كتاب در زمينه شناخت اديان و مذاهب تدوين و چاپ كرده كه اكثر آنها قابليت تدريس را داراست.
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از مركز خبر حوزه، حجت‌الاسلام علي نواب در ديدار با آيت‌الله مكارم‌شيرازي ضمن مروري بر تاريخچه و اهداف شكل گيري اين دانشگاه گزارشي از فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي ارائه داد.
 
وي با تاكيد بر اين كه در دانشگاه اديان و مذاهب كيفيت كار بر كميت آن اولويت دارد، گفت: اين دانشگاه با وجود آنكه نو پا بودن بيش از 100عنوان كتاب در زمينه شناخت اديان و مذاهب تدوين و چاپ كرده كه اكثر آنها قابليت تدريس را دارا هستند.
 
رئيس دانشگاه اديان و مذاهب افزود: بسياري از اين كتب همچنين توانسته اند در جشنواره هاي مختلف در سطح كشور نظير جشنواره كتاب سال، جشنواره بين المللي فارابي، كنگره بين المللي مهدويت و ...حائز رتبه هاي برتر شوند و در حال حاضر نيز تدوين ديگر كتب با سرعت و جديت ادامه دارد.
 
* 90درصد دانشجويان، طلاب هستند
 
حجت‌الاسلام نواب خاطر نشان ساخت: در حال حاضر در دانشگاه اديان و مذاهب بيش از 848 دانشجو كه 90 درصد آنان را طلاب تشكيل مي‌دهند در قالب 10 رشته در سه دانشكده شيعه شناسي، مذاهب اسلامي و اديان مشغول به تحصيل هستند.
 
وي ادامه داد: اين مركز از سال 84 و پس از 11سال پژوهش و تربيت هيئت علمي خود، اقدام به پذيرش دانشجو از ميان طلاب و دانشجويان در مقطع كارشناسي ارشد كرده است و اكنون اين دانشجويان پايان نامه هاي بسيار مفيدي را با عناوين و موضوعات جديد و به روز تاليف كرده‌اند.
 
رئيس دانشگاه اديان و مذاهب با اشاره به بازديدهاي متعدد هيئت‌هاي دانشگاهي، علمي و پژوهشي داخلي و خارجي از اين دانشگاه، گفت: نكته مشرك تمامي اين ديدارها ابراز شگفتي بازديدكنندگان از ميزان آزادي موجود در يك مركز دانشگاهي حوزوي در شهر مقدس قم در عرصه علم و دانش است./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار