کد خبر:۱۰۰۷۴۵۰
رئیس جمهور:

روابط ایران - ارمنستان همواره دوستانه و بر پایه سیاست همسایگی بوده است

رئیسی با بیان اینکه ایران و ارمنستان همواره از روابطی دوستانه بر پایه حسن همجواری و همسایگی برخوردار بوده‌اند، گفت: ظرفیت‌های متنوعی برای ارتقای سطح روابط دوستانه و دیرینه تهران و ایروان وجود دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر دوشنبه در مراسم دریافت استوارنامه «آرسن اواکیان» سفیر جدید جمهوری ارمنستان در کشورمان با اشاره به سیاست ثابت جمهوری اسلامی ایران در مخالفت با هرگونه تجاوزگری افزود: آنچه امروز ایران را در میان کشور‌های دیگر دنیا شاخص کرده، موضع اصولی ما در برابر تجاوزگری‌های آمریکا و کشور‌های سلطه‌طلب بوده است.

رئیسی تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران همواره حامی حق حاکمیت ملی و احترام به تمامیت ارضی کشور‌ها بوده و هست.

«آرسن اواکیان» سفیر جدید جمهوری ارمنستان نیز در این مراسم با بیان اینکه مقامات کشورش برای گسترش همه جانبه روابط با ایران عزم راسخ دارند، گفت: ارمنستان آماده است تا سطح روابط دو کشور به سطح روابط راهبردی ارتقا پیدا کند.

* اساس سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران توسعه روابط عادلانه با کشور‌های مختلف است

رئیس جمهور همچنین در مراسم دریافت استوارنامه «ژرار بیکه باکو» سفیر آکردیته جمهوری بوروندی با اظهار امیدواری نسبت به گسترش روابط دو کشور گفت: اساس سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران توسعه روابط عادلانه با کشور‌های مختلف است و بر این اساس تلاش می‌کنیم ظرفیت‌های موجود در راستای تامین منافع متقابل به فعلیت برسند.

رئیس جمهور افزود: روابط با کشور‌های مختلف را برای تامین منافع متقابل دنبال می‌کنیم و این جزو محور‌های اصلی دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران است، در حالی که کشور‌های غربی صراحتا اعلام می‌کنند که در روابط با دیگر کشور‌ها صرفا به دنبال منافع یکطرفه خودشان هستند.

«ژرار بیکه باکو» سفیر آکردیته جمهوری بوروندی نیز در این مراسم اظهار داشت: جمهوری بوروندی علاقمند است روابط خود با ایران را به بالاترین سطح ممکن برساند و با تلاش مضاعف عقب‌ماندگی‌های ناشی از همه‌گیری کرونا در دو سال گذشته را نیز جبران کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار