کد خبر:۱۰۰۷۷۳۷
دانشجو بررسی کرد؛

رقیب قالیباف در سومین اجلاسیه مجلس کیست؟/ راه ناهموار قالیباف برای ماندن بر صندلی ریاست

برخی از منابع آگاه در مجلس شورای اسلامی اعلام کرده‌اند که یکی از نمایندگان تهران در جمعی خصوصی برای رسیدن به صندلی ریاست مجلس اعلام کاندیداتوری کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سومین اجلاسیه مجلس یازدهم برای تعیین تکلیف ترکیب هیات رئیسه، قرار است در یکی از روزهای هفتم یا هشتم خردادماه برگزار شود. آنطور که از شواهد و قرائن پیداست، همانند دو اجلاسیه پیشین، کماکان «محمدباقر قالیباف» تک گزینه فراکسیون انقلاب اسلامی برای سکانداری ریاست مجلس باشد.

با این وجود اما به گفته برخی منابع آگاه در مجلس شورای اسلامی، الیاس نادران نماینده مردم تهران در یک جمع خصوصی، از عزم خود برای کاندیداتوری ریاست مجلس در اجلاسیه سوم مجلس یازدهم خبر داده‌ است و تاکید کرده حتی اگر یک رای بیاورد، تا پایان در میدان رقابت‌ها باقی خواهد ماند.

هرچند که در دو اجلاسیه قبلی، چهره‌هایی مانند فریدون عباسی، مصطفی میرسلیم و حمیدرضا حاجی بابایی در کنار محمدباقر قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست مجلس اعلام کاندیداتوری کردند؛ اما بنظر می‌رسد دلایلی مانند عملکرد نه چندان موفق حاجی بابایی در کمیسیون تلفیق، اظهارات خاص میرسلیم درباره واردات خودرو و همچنین گوشه نشینی فریدون عباسی در کمیسیون انرژی، غیر از قالیباف و نادران، گزینه‌های دیگری برای کرسی ریاست مجلس وجود نداشته باشد.

راه ناهموار قالیباف برای رسیدن به کرسی ریاست

 بنظر می‌رسد کماکان محمدباقر قالیباف تنها گزینه فراکسیون انقلاب اسلامی برای ریاست مجلس باشد اما حواشی اخیر برای خانواده وی و ماجرای سفر همسر، دختر و داماد او به ترکیه، انتقادات فراوانی نسبت به او از سوی افکار عمومی و جریانات سیاسی به همراه داشته که می‌توان گفت آینده سیاسی او را با چالش جدی مواجه کرده است.

همین موضوع سبب می‌شود که راه قالیباف برای رسیدن به کرسی ریاست مجلس نسبت به دو اجلاسیه قبلی، چندان آسان و هموار نباشد. کما اینکه احتمال این وجود دارد که نمایندگان وابسته به جریان جبهه پایداری برخلاف دو اجلاسیه گذشته، خیال حمایت از قالیباف را نداشته باشند و برای ریاست رقیب او یعنی الیاس نادران تلاش کنند.

با این تفاسیر اما هنوز زمان زیادی تا برگزاری سومین اجلاسیه مجلس یازدهم باقی مانده است و نمی‌توان به طور قطعی درباره تغییر در ترکیب اعضای هیات رئیسه سخن گفت. به بیان دیگر باید منتظر رویدادهای هفته‌های آتی و نوع کنشگری جریانات سیاسی و افراد تاثیرگذار در مجلس ماند تا بتوان تحلیل دقیق تری در این زمینه ارائه داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار