
قاضی زاده هاشمی: ۲۰ درصد از جامعه ایثارگری جزو پنج دهک پایین قرار دارند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی روز پنجشنبه در دومین روز از سفرخود به هرمزگان در دیدار با امام جمعه بندرعباس اظهارداشت: موضوعاتی مانند اشتغال، مسکن و درمان از دغدغههای اصلی جامعه ایثارگری است که در این موارد تاکنون اقدامات زیادی نیز صورت گرفته اما در این بخش نیازمند مشارکت تمام بخشها و مسوولان هستیم.
معاون رییس جمهور بر اهمیت فعالیتهای فرهنگی در زمینه ایثار و شهادت تأکید کرد و افزود: یکی از کارهای خوبی که در این زمینه در حال پیگیری است تبدیل گلزارهای مطهر شهدا به میعادگاه مردم می باشد.
وی گفت: باید کاری کرد که گلزارهای شهدا در سراسر کشور مورد توجه بسیار ویژهای قرار گیرد و تبدیل به امامزادگان عشق شوند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز همچنین با حضور در منازل والدین شهید «محمد قاسمی قلعه قاضی» و جانباز گرانقدر ۷۰ درصد «عباس کیانی» با آنان دیدار و گفتوگو کرد.