به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه مستند، حسن علیزاده فرد دراین باره گفت: «کودک من» در دنیای خانوادهها جست و جو میکند تا به پرسشهای آنها پاسخ دهد، پرسشهایی که شاید والدین دیگری به دنبال پاسخ آن باشند. چرا کودک من اینگونه رفتار میکند؟ ریشه این رفتارها از کجاست؟ و راه برطرف کردن آنها چیست؟
وی افزود: پژوهش این مستند زمستان 1400 تمام شد و کار تولید از اول اردیبهشت کلید زده شد. در پیش تولید کار همراه با نویسنده و پژوهشگر، و مشاور مجموعه سعی کردیم، خانوادههای از تمام اقشار جامعه پیدا کنیم. گروه کودک من با بررسی این خانوادهها در پی ریشه یابی مسائل هستند و با ایجاد چالشهایی توسط مشاور به بازسازی موقعیت و حل آنها میپردازند.
علیزاده فرد گفت: مستند «کودک من» سراغ خانوادههای میرود که فرزند سه تا دوازده سال دارند و هر روز چالش جدیدی با فرزندشان دارند و نمیدانند چه برخوردی با آنها داشته باشند. مشکلاتی از قبیل - بچههای که درگیر فضای مجازی هستند - بچههای پرخاشگر – بچههای بد غذا - بچههای گوشه گیر و افسرده - بچههای که وابستگی شدید به وا لد دارند - دادن اعتماد به نفس کودک - آموزش والد برای پرورش کودکان خلاق - بیش فعالی بودن کودک و دها سوال سوال دیگر که پدر مادرها از خود میپرسند.
راوی و کارشناس این مجموعه مستند هاجر سجاد روانشناس کودک است و از دیگر عوامل آن میتوان به نویسنده: علی محمدصادق، تدوین: الهام کرمی، فیلمبردار: عزت اله عزیزی و صدا گذار: عرفان حسن زاده، طراح صحنه و لباس: زکیه حسن زاده، مدیر تدارکات: علی سیفی اشاره کرد.