آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۹۷۸۹
زارع در گفتگو با دانشجو:

بازگشت قیمت‌ها به شهریور ۱۴۰۰، نشدنی است/ احتمال افزایش قیمت مرغ تا ۸۰ هزار تومان + فیلم

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: آنطور که وزیر جهاد کشاورزی گفته است، با حذف ارز ترجیحی قیمت مرغ به ۶۰ الی ۸۰ هزارتومان خواهد رسید.

رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره طرح توزیع عادلانه یارانه در دولت سیزدهم، اظهارکرد: سیستم پرداخت نقدی، نقدینگی را بالا برده و تورم زاست و دود آن به چشم مردم می‌رود.

وی افزود:اگر یارانه، به صورت "بن کالایی" باشد فقط برای خرید کالا استفاده می‌شود که باعث تقویت تولید شده و آثار تورمی کمتری دارد.دولت این قول را داده که حداکثر سه ماه یارانه نقدی به مردم پرداخت کند.

زارع ادامه داد:اینکه در بودجه 1401 گفته شده که قیمت‌ها، به قیمت شهریور 1400 برگردد، یک مقدار احساسی بود من این سیاست را قبول ندارم چرا که این موضوع نشدنی است.؛ درواقع اقتصاد دستوری نیست و اگر قیمت های فعلی ثابت نگه داشته شود، ما به همین نیز راضی هستیم.

کد ویدیو

وی در پاسخ به سوالی درباره میزان افزایش قیمت مرغ بعد از حذف ارز ترجیحی، گفت: آنطور که وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرده است، قیمت مرغ بعد از حذف ارز ترجیحی بین 60 الی 80 هزارتومان خواهد شد. البته دولت باید سیاست های حمایتی از مردم را به درستی انجام دهد و هرچه سریع تر نسبت به ارائه کالابرگ الکترونیکی اقدام کند.

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بینام
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵
می‌دونید این حرفی که اینجا میزنید چقدر سمه و باعث هجوم مردم و احتکار مرغ میشه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار