آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۰۷۰۳

رشد ۱۴ درصدی قیمت گاز در بلغارستان پس از توقف صادرات روسیه

قیمت گاز در بلغارستان به علت توقف عرضه از سوی روسیه، به صورت رسمی ۱۴ درصد افزایش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری رسمی بلغارستان اعلام کرد: قیمت گاز طبیعی در این کشور ۱۳.۷ درصد افزایش یافت.

کمیسیون تنظیم کننده انرژی و آب بلغارستان قیمت جدیدی برای هر ساعت برق تعیین کرده است که برابر با ۱۶۲.۱۷ لو (واحد پول بلغارستان) یا ۸۲.۸۳ یورو است. این رقم در ماه آوریل برابر با ۷۲.۸۳ یورو بود.

کمیسیون تنظیم کننده انرژی و آب بلغارستان مدعی شد، این افزایش کمترین تاثیر را بر صورت حساب‌های خانوار‌ها دارد، زیرا فصل گرم کردن خانه‌ها رو به اتمام است. این سازمان دلیل این افزایش قیمت را توقف عرضه از سوی روسیه عنوان کرد.

در ماه مارس، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، کشور‌هایی را که این کشور را تحریم کردند و هنوز گاز روسیه را می‌خرند، ملزم کرد تا پول ملی این کشور را برای تراکنش‌های مالی استفاده کنند.

چندین کشور اتحادیه اروپا این درخواست روسیه را قبول کردند.

«بلغارگز»، بزرگ‌ترین شرکت توزیع کننده گاز طبیعی در بلغارستان اعلام کرد، آذربایجان در تابستان امسال، تمام گاز مورد نیاز این کشور را تامین خواهد کرد البته با قیمتی بالاتر. پس از آن، بلغارستان به پایانه گاز طبیعی مایع در یونان که هنوز تکمیل نشده است، خواهد پیوست.

فدراسیون مصرف کنندگان انرژی صنعتی بلغارستان (BFIEC)، اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرد، کارگران صنعت در حال آماده شدن برای اعتراض به افزایش قیمت گاز هستند.

شرکت‌های بلغارستانی از دولت خواستند تا اقداماتی را برای «از سرگیری مذاکرات با گازپروم» پس از قطع گاز توسط شرکت روسی به این کشور انجام دهد.

دو هفته پیش، شرکت گازپروم روسیه که بازوی صادرات گاز این کشور به شمار می‌رود، رسما اعلام کرد که صادرات به لهستان و بلغارستان را به طور کامل متوقف کرده است. دلیل توقف صادرات گاز به این دو کشور عدم پرداخت پول گاز وارداتی به روبل اعلام شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار