آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۰۸۵۶

دخالت آشکار آمریکا در امور ایران / بایدن موافق کارزار فشار حداکثری است

به رغم ادامه کارزار «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران که از زمان دولت دونالد ترامپ آغاز شده و در دولت جو بایدن هم ادامه یافته است، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی حمایت این کشور از «حقوق مردم ایران» شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در شرایطی که اخیرا بازداشت دو تبعه اروپایی سازمان دهنده آشوب در ایران خبرساز شده است، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره برخی اعتراضات در ایران موضعی مداخله‌جویانه اتخاذ کرد.

به رغم ادامه کارزار «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران که از زمان دولت دونالد رتامپ آغاز شده و در دولت جو بایدن هم ادامه یافته است، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی حمایت این کشور از «حقوق مردم ایران» شده است.

این مقام آمریکایی در صفحه توییتر خود به اعتراضات پراکنده در ایران که بعضا در برخی نقاط به اغتشاش هم تبدیل شده است، اشاره کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: «معترضان شجاع در ایران برای احقاق حقوق خود به پا خواسته‌اند. این حق مردم ایران است که دولت خود را پاسخگو بدانند. ما از حق آن‌ها برای برپایی تجمعات مسالمت آمیز و حق آزادی بیان در فضای مجازی و غیر مجازی، بدون ترس از خشونت یاب رخورد تلافی جویانه حمایت می‌کنیم».

مقام‌های آمریکایی از هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه سابقه‌ای طولانی در اتخاذ مواضع مداخله جویانه در قبال ایران دارند. تداوم کارزار «فشار حداکثری» در دولت‌های ترامپ و بایدن، نمونه واضحی از اتفاق نظر روسای جمهور آمریکا در اتخاذ مواضع ضد ایرانی آن‌ها است.

اتخاذ موضع مداخله جویانه این مقام ارشد آمریکایی در شرایطی انجام شده که چندی قبل وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران از بازداشت دو اروپایی سازمان دهنده آشوب خبر داد.

وزارت اطلاعات تصریح کرد: «دو فرد اروپایی که با هدف سوء استفاده از مطالبات به حق برخی از صنوف و اقشار کشور و تغییر جهت مطالبات عادی به آشوب، بی‌نظمی اجتماعی و بی‌ثبات سازی جامعه وارد کشور شده بودند، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و بازداشت شدند»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار