به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، دانشگاه صنعتی شاهرود با توجه به اهمیت رونق کسب و کارهای نوآورانه و گسترش فعالیتهایی از جنس کارآفرینی، اقدام به ارائه اطلاعاتی جهت شناخت بیشتر شرکت دانش بنیان دانش پویان ساتیا این دانشگاه کرده است.
مراکز رشد ابزارهاى مطمئنى براى تبدیل نوآوریها و دستاوردهاى تحقیقاتى به محصولات و نیز ترغیب کارآفرینى و توسعه تکنولوژیک بویژه در حوزه فناوری هاى پیشرفته هستند. در سرتاسر جهان شرکتها و کسب و کارهای کوچک به علت انعطاف پذیری بالا، مدیریت کارآمد و خطر پذیری کمتر، اجزاء مهم رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال هستند.
سال ۱۴۰۱ با رویکرد اقتصاد دانش بنیان، بستر مناسبی را برای شرکتهای دانش بنیان فراهم شده است و اقتصاد دانشبنیان نیز میتواند کلید پیشرفت و شکوفایی اقتصاد ایران در قرن جدید باشد.
سید ایمان حسینی، دانشیار دانشکده فیزیک این دانشگاه و مدیر عامل شرکت دانش بنیان دانش پویان ساتیا گفت: این شرکت دانشبنیان به واسطه تجریه ۱۵ ساله موسسین آن در زمینه فناوری پلاسما و فیزیک پلاسما در سال ۱۳۹۳ در شاهرود تاسیس شد.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان دانش پویان ساتیا، مطالعات و سابقه طولانی مدت تحقیقاتی و پژوهشی متخصصین این شرکت در زمینه فناوری پلاسما را موجب تولید ۱۰ محصول عنوان کرد: طراحی و ساخت انواع منبع تغذیه الکتریکی جهت تولید پلاسما، ژنراتور ازن، پلاسما کلینر، پلاسمای گلایدنگ آرک، مشعل پلاسما، جت پلاسما، پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک، پلاسما شاور، سیستم لایه نشانی PECVD و زباله سوز پلاسما را از جمله محصولات این شرکت دانش بنیان است.
حسینی اظهار داشت: محصولات تولید شده در این شرکت در زمینههای پزشکی، زیست فناوری، صنایع غذایی، کشاورزی، نساجی، لایه نشانیهای نانومتری، پردازش سطوح جهت ضد عفونی، آبدوستی و آبگریزی، افزایش چسبندگی پلیمرها در کاربری میکروفلویدیک و ... کاربرد دارند.