کد خبر:۱۰۱۱۴۰۱
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

زارع: رفع موانع واردات خودرو توسط وزارت صمت در جهت خواست مردم بود

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: باید با ایجاد شرایط رقابت، خودروسازان را به ارتقاء کیفیت و کاهش قیمت، ترغیب کرد.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو- مهران شفاعتی؛ وجود انحصار، کیفیت پایین، نبود رقابت و شکل گیری مافیا در صنعت خودرو طی دهه‌های اخیر باعث عقب ماندگی کشور در این حوزه شده است. حوزه‌ای که نقش مستقیمی در زندگی مردم دارد. مردمی که حالا از شرایط موجود خودروی کشور ناراضی هستند و در همین راستا نیز رهبر انقلاب بار‌ها از کیفیت ساخت پایین خودروساز‌ها انتقاد کردند.
این درحالی است که وزارت صمت در جهت رفع انحصار و افزایش رقابت در این حوزه عزمی جدی در واردات خودرو دارد تا این بازار متلاطم را تنظیم کند. برهمین اساس نیز طی روز‌های اخیر مصوبه واردات خودرو به تصویب هیئت وزیران رسید. مصوبه‌ای که در کوتاه مدت نقش موثری در تنظیم این بازار و قطع ید دلالان از این حوزه دارد.

با توجه به مطالب مطرح شده، رحیم زارع؛ عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در گفتگوی اختصاصی خود با خبرگزاری دانشجو، اقدام وزارت صمت در رفع موانع واردات خودرو را حرکتی برای پاسخگویی به خواست مردم خواند و گفت: باید با ایجاد شرایط رقابت، خودروسازان داخلی را ترغیب به بهبود کیفیت کرد.
لزوم ارتقا کیفیت در صنعت خودرو
رحیم زارع با اشاره به مصوبه مجلس درباره واردات خودرو در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱، افزود: باید با ایجاد شرایط رقابت، خودروسازان را به ارتقاء کیفیت و کاهش قیمت، ترغیب کرد.
وی در ادامه با اشاره به حذف ممنوعیت واردات خودرو، تصریح کرد: امیدواریم با شرایطی که فراهم خواهد شد، دهک‌های طبقه متوسط جامعه نیز بتوانند از این واردات بهره‌مند شوند.
حرکت وزارت صمت در جهت خواست مردم بود
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در پایان سخنان خود بیان کرد: متأسفانه قانون مجلس با ورود مجمع تشخیص مصلحت در برخی جزئیات خیلی قابل‌قبول نشد، اما حرکت هیئت‌وزیران و وزارت صمت بسیار خوب و در جهت خواست مردم بود.در گفتگو با دانشجو مطرح شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار