کد خبر:۱۰۱۱۷۳۳

فصل امتحانات فرا رسید/ آغاز امتحانات نهایی دانش‌آموزان از امروز

فصل امتحانات دانش‌آموزان در مدارس سراسر کشور فرا رسید و امروز اولین امتحان نهایی با دروس «تعلیمات دینی ۳» و «علوم و معارف قرآنی ۳» برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فصل امتحانات دانش‌آموزان فرا رسید و از امروز امتحانات بچه‌مدرسه‌ای‌ها آغاز می‌شود.

امتحانات دانش‌آموزان دبستانی هم از امروز آغاز می‌شود، اما تا ۱۲ خرداد ادامه دارد. البته امتحانات دانش‌آموزان پایه ششم به صورت هماهنگ منطقه‌ای است.

امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دوازدهم از امروز اول خرداد با امتحان دروس «تعلیمات دینی ۳» (دینی، اخلاق و قرآن) برای رشته‌های ریاضی فیزیک، علوم تجربی و ادبیات و علوم انسانی و درس «علوم و معارف قرآنی ۳» برای رشته علوم و معارف اسلامی آغاز می‌شود.



پایان امتحانات خرداد نیز روز شنبه ۲۸ خرداد با امتحان درس «ریاضیات گسسته» برای رشته ریاضی فیزیک، درس «جغرافیای ۳» برای رشته ادبیات و علوم انسانی و «عربی ۳» (زبان تخصصی رشته) برای رشته علوم و معارف اسلامی خواهد بود.

امتحان دانش‌آموزان در پایه ششم به صورت هماهنگ منطقه‌ای، در پایه نهم به صورت هماهنگ استانی و در پایه دوازدهم به صورت هماهنگ کشوری است. امتحانات سایر پایه‌ها، مدرسه‌ای است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار