کد خبر:۱۰۱۴۴۹۲

کشف محموله قاچاق در ری

فرمانده انتظامی شهرستان ری از کشف ۱۲۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ "دوستعلی جلیلیان" با اعلام این خبر بیان داشت: کارآگاهان این شهرستان در رصد‌های اطلاعاتی از تخلیه کالای قاچاق در محدوده شهر "ری" توسط خودرو‌های شوتی، مطلع و برای بررسی موضوع به محل تخلیه کالا مراجعه کردند.

وی عنوان کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد که محل تخلیه کالای قاچاق، یک شرکت تولید مصالح ساختمانی است که مالک شرکت این مکان را تبدیل به محل دپوی کالا کرده است و خودرو‌های شوتی با همکاری مدیرعامل شرکت به این مکان در حال تردد هستند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری ابراز داشت: پس از هماهنگی‌های قضائی تیمی از ماموران به نشانی اعلامی اعزام و در بازدید از انبار این شرکت مقادیر فراوانی کالای قاچاق فاقد هرگونه اسناد و مدارک، فاکتور و ثبت در سامانه جامعه تجارت کشف و توقیف کردند.

این مقام انتظامی ادامه داد: با بررسی‌های پلیسی ۴۳۳ طاقه پارچه، ۵۲ دستگاه کولر گازی، ۴۲ دستگاه ماکروویو، ۴ هزار و ۶۰۰ عدد لامپ و ۵ هزار و ۳۱ کیلوگرم نوار پرده کشف و متهم به قاچاق بودن این اموال معترف شد.

سرهنگ جلیلیان با اشاره به اینکه در این رابطه یک متهم دستگیر شد، ادامه داد: کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را ۱۲۰ میلیارد ریال اعلام کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار