آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۵۰۷۰

معاون اول رئیس‌جمهور: موانع حاکم بر سر راه همکاری‌های ایران و نیجریه باید از بین برود

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه ظرفیت‌های سرمایه گذاری و همکاری‌های گسترده‌ای در بخش‌های مختلف بین ایران و نیجریه وجود دارد گفت: باید با از بین بردن موانع بر سر راه همکاری‌ها، ارتباطات مردم و بخش خصوصی افزایش یابد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور عصر امروز (چهارشنبه ۱۸ خرداد) در دیدار «زبیرو دادا» وزیر مشاور در امور خارجه نیجریه و رئیس کمیسیون مشترک دو کشور، به سابقه پنجاه ساله روابط دیپلماتیک تهران – ابوجا اشاره کرد و گفت: حجم مبادلات تجاری و اقتصادی فیمابین در مقایسه با روابط دیرینه سیاسی قابل قبول نیست و باید اراده جدی و مستحکم‌تر در راستای توسعه همکاری‌ها شکل گیرد.


معاون اول رییس جمهور خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های سرمایه گذاری و همکاری‌های گسترده‌ای در بخش‌های صنعتی، پزشکی و دارویی، علم و فناوری، صنعتی، کشاورزی و تولیدی بین ایران و نیجریه وجود دارد که ضروری است با از بین بردن موانع بر سر راه همکاری‌ها، ارتباطات مردم و بخش خصوصی دو کشور بیش از پیش افزایش یابد.

زبیرو دادا، وزیر مشاور در امور خارجه نیجریه نیز در این دیدار با اشاره به روابط دیرینه، تاریخی و سیاسی بین جمهوری اسلامی ایران و نیجریه تصریح کرد: این سابقه تاریخی روابط می‌تواند به یک اراده جدید سیاسی در زمینه توسعه همکاری‌ها در همه بخش‌ها منجر شود.

وی همچنین با اشاره به محصولات صنعتی و تولیدی ایرانی که با کیفیتی در سطح استاندارد‌های جهانی قابل عرضه است گفت: تحولات بزرگ درعلم و فناوری، کشاورزی و دارویی جمهوری اسلامی می‌تواند از مهم‌ترین زمینه‌های همکاری دو کشور باشد.

دادا با تأکید بر عزم و اراده جدی ابوجا در راستای ارتقای روابط با تهران افزود: با رویکرد جدید دولت جمهوری اسلامی امیدواریم که حجم مبادلات تجاری و اقتصادی ایران با نیجریه جهش اساسی داشته باشد و رفت و آمد‌ها و مناسبات بین تجار و مردم دو کشور هر چه سریعتر تسهیل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار