به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، سیدوحید حسینی با حضور در بیمارستان حضرت قائم (عج) شهرستان فیروزآباد، ضمت گفتگو با تیم واکنش سریع دانشگاه و مسوولان این مرکز درمانی، از نزدیک جویای روند خدمت رسانی به بیماران شد.
حسینی با بازدید از بخشهای بستری مصدومان این حادثه، بر فرآیندهای ارائه خدمات در این مرکز درمانی نظارت کرد و با گفتگو با مصدومان و همراهان، میزان رضایتمندی آنان را از دریافت خدمات جویا شد.
با اعلام اینکه خوشبختانه موردی از فوت ناشی از این حادثه گزارش نشده است، افزود: ۱۳۳ مصدوم به بیمارستان حضرت قائم (عج) منتقل شدند که از این تعداد تاکنون ۱۱۴ مصدوم ترخیص شدند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه پس از وقوع حادثه بلافاصله مراکز درمانی و بیمارستانهای شیراز و شهرستانها به حالت آماده باش درآمدند، از برگزاری دو نشست ستاد مدیریت بحران دانشگاه و اعزام تیم پزشکی متخصص، یک دستگاه بالگرد، ۱۲ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به شهرستان فیروزآباد خبر داد.
وی با قدردانی از تیم واکنش سریع دانشگاه و پزشکان، پرستاران و کارکنان این بیمارستان به پاس اقدام سریع در ارایه خدمات درمانی به مصدومان این حادثه، بیان کرد: مصدومان این حادثه بیشتر دچار آسیبهای تنفسی شدند که خوشبختانه با درمان به موقع و سریع و مدیریت صحیح در این مرکز درمانی، خدمات در کوتاهترین زمان ممکن به مصدومان ارائه شد.
حسینی با تاکید بر اینکه سرمایه اصلی دانشگاه پرسنل جهادی و تلاشگری هستند که در بحرانها با تمام توان برای نجات جان بیماران و مصدومان تلاش میکنند، گفت: پس از هر بحرانی، نگرانیهایی به وجود میآید که اقدامات سریع تیمهای درمانی و مدیریت صحیح این مرکز درمانی در این بحران، باعث رفع نگرانیها در بین خانوادههای مصدومان شد.
وی با بیان اینکه اقدامات مسئولان، پزشکان، پرستاران و کارکنان این مرکز درمانی در حادثه نشتی مواد شیمیایی در کارخانه کربنات سدیم شهرستان فیروزآباد قابل تقدیر است، اظهار کرد: این حادثه نیز یک بحران بوده که بار دیگر پزشکان، پرستاران و کارکنان مجموعه سلامت استان با سرعت عمل در ارایه خدمات درمانی، توانستند نتیجه مطلوبی بگیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به وضعیت مطلوب کرونا ویروس در کشور و استان، گفت: در حال حاضر میزان ابتلا، بستری و فوت ناشی از کرونا کاهش یافته و ایجاد وضعیت مطلوب کرونایی در کشور نسبت به سایر کشورها، حاصل لطف خداوند متعال، تلاش دولت سیزدهم، وزارت بهداشت، پزشکان، پرستاران و کارکنان مجموعه سلامت، همچنین مشارکت و همراهی مردم است که این دستاورد مهم را رقم زدند.