کد خبر:۱۰۱۷۰۳
معاون پژوهشي نهاد رهبري در دانشگاههاي كشور:
آزادانديشي زيرساخت يك جامعه دانش بنياد است
معاون پژوهشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي كشور گفت: آزادانديشي زيرساخت يك جامعه دانش بنياد است و نميتوان بدون تضارب آرا و تقويت فرهنگ گفتوگو در فضايي سالم، انتظار توليد علم را داشت.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، همايش تجليل از جهادگران علم و فناوري بسيج استان كهگيلويه و بويراحمد امروز به همت سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري سپاه فتح استان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد ياسوج برگزار شد.
بر اساس اين گزارش، حجت الاسلام دكتر حبيبمحمد محمدنژاد در اين مراسم با بيان اينكه امروز توسعه دانش بنياد كشور موضوعي بسيار مهم است، گفت: بسيج مي تواند در اين راستا در دو عرصه تكميل چرخه نظريه پردازي و كاربردي كردن نظريات علوم بنيادين و نيز بومي سازي و اسلامي كردن اين علوم ايفاگر نقش مهمي باشد.
وي افزود: امروز كشور در برخي مراحل تبديل علم كاربردي به فناوري و فناوري به ثروت با مشكل مواجه است و دانشگاه ها كه متولي اصلي توليد دانش هستند كمتر به اين موضوع اهتمام داشته اند.
محمدنژاد با تاكيد بر اينكه اين رسالت مهم، تنها از عهده انسان هايي با روحيه جهادي برميآيد، تصريح كرد: بجز بسيجيان و صاحبان تفكر بسيجي، نمي توان كسي را در اين زمينه سراغ گرفت.
معاون پژوهشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي كشور با اشاره به اينكه آنچه امروز در همه جهان رايج است علم بدون ذكر و ياد و بدون محوريت خداوند است، تصريح كرد: تنها زماني كه عقل انسان، مويد به نور الهي شد، كاركرد عقل به نور و علم حقيقي تبديل مي شود.
محمدنژاد كرسي هاي آزادانديشي را بااهميت دانست و افزود: اگر جوانان فرصتي براي بيان سوالات و شبهات خود و دريافت پاسخ مناسب مي يافتند، شاهد حضور گسترده خياباني در فتنه 88 نبوديم.
لازم به ذكر است، در اين همايش كه با همكاري سازمان بسيج دانشجويي كهگيلويه و بويراحمد برگزار گرديد، از 18 نخبه بسيجي اقشار مختلف بسيج استان با اهداي لوح سپاس و هدايايي تجليل شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰