کد خبر:۱۰۱۷۰۶۱
حجت‌الاسلام هادی صادقی:

دادگاه آخرین راه برای حل اختلافات زوجین است

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف گفت: دادگاه آخرین راه برای حل اختلافات است، در ابتدا باید افراد با هم سازش کنند و یا کسی در اختلافات میانجی گری کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام هادی صادقی، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف در همایش صلح، داوری، ورزش که عصر امروز در مجموعه ورزشی آزادی با حضور ورزش ورزشکاران اظهار کرد: این مراسم برای ارج نهادن به صلح، سازش و حل اختلافات مردم به‌عنوان یکی از بزرگترین مفاهیم و ارزش‌های بزرگ بشری برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه خداوند در قرآن به صلح و سازش تاکید کرده است، اظهار کرد: در جامعه بشر اختلافاتی پدیدار می‌شود و خداوند فرموده است که بشر از رنگ، سلیقه و... مختلف آفریده است.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف خاطرنشان کرد: دادگاه آخرین راه برای حل اختلافات است، در ابتدا باید افراد با هم سازش کنند و یا کسی در اختلافات میانجی گری کند.

وی اظهار کرد: در فرهنگ جوانمردی گذشته همواره مصالحه و آشتی دادن در رأس کار‌ها بوده است.

* وزیر ورزش: عدالت‌محوری با تمدن و دین ما آمیخته است

در ادامه این همایش سید حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه عدل از کلیدواژه‌های اصلی و عجین شده با اصالت ایران است، اظهار کرد: عدالت محوری با فرهنگ تمدن و دین ما آمیخته شده است.

وی افزود: بشریت همواره عدالت را برای تداوم زندگی اجتماعی طلب کرده است. ورزش، مسابقات ورزشی و... یکی از عرصه‌هایی یک هر لحظه با عدل ارتباط دارد. اگر روح داوری و عدالت محوری حاکم نباشد، استعداد یابی، همگانی کردن ورزش و رقابت ورزشی و... فراموش خواهد شد. از همین رو ورزشکاران پیشگاه در این حوزه هستند.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: پوریا ولی، غلامرضا تختی و دیگر پهلوانان کشور در سطح جهانی با عدالت، مردم داری و ... شناخته شده‌اند.

گفتنی است؛ در همایش صلح، داوری و ورزش با حضور حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه و سجادی وزیر ورزش و جوانان حضور داشتند.

وزیر ورزش و جوانان گفت: افتتاح مرکز داوری و میانجی‌گری ورزش اقدامی قابل توجه در راستای حل و فصل اختلافات و کاهش هزینه‌های دادرسی و همچنین کاستن از حجم پرونده‌های دستگاه قضایی محسوب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار