آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۸۳۶۷

نگرانی گانتز از توان پهپادی ایران و شروع دوباره مذاکرات

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی طی اظهاراتی مواضع و نگرانی‌های تل‌آویو درباره ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای ایران و توان پهپادی آن را بازگو کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز گذشته (دوشنبه) اذعان کرد که تل‌آویو با کشور‌های منطقه ضد ایران همکاری می‌کند و این همکاری فقط در حوزه دفاع هوایی نیست.

طبق گزارش پایگاه خبری «i ۲۴»، این اظهارات در حالی از سوی گانتز مطرح شد که ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای ایران خبرساز شده است. علاوه‌بر این، سفر «آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی به مصر و شرکت در نشستی محرمانه با حضور فرمانده ارتش عربستان از پیش‌زمینه‌های طرح چنین موضوعاتی از سوی وزیر جنگ تل‌آویو بود؛ سفری که گفته می‌شود درباره پهپاد‌های ایران بوده است.

گانتز درباره توافق هسته‌ای اذعان کرد: «اسرائیل مخالف توافق هسته‌ای نیست، بلکه با توافق بد مخالفت می‌کند؛ این موضع ماست که آن را به دوستانمان در جهان منتقل کردیم. همزمان با ازسرگیری احتمالی مذاکرات هسته‌ای، ما کار را با ایالات متحده و کشور‌های دیگر ادامه می‌دهیم تا در تهیه پیش‌نویس توافقنامه موثر باشیم».

وزیر جنگ تل‌آویو در ادامه تصریحات خود درباره وضعیت داخلی رژیم افزود: «در موضوع امنیت، سیاست ما به گونه‌ای اتخاذ می‌شود که گویی انتخاباتی در پیش نداریم؛ مهم است یادآوری کنیم که خاورمیانه و چالش‌های آن حقیقتی نیستند که منتظرمان بمانند».

گانتز درباره سفر «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به سرزمین‌های اشغالی نیز اظهار کرد: «همه ما برای سفر رئیس‌جمهور بایدن آماده می‌شویم و من امیدوارم که در توانایی‌های خود برای اقدام با قاطعیت در منطقه و مقابله با ایران در کل منطقه پیشرفت کنیم».

پیش از این نیز رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند مقامات تل‌آویو در پشت پرده تلاش می‌کنند تا قبل از سفر بایدن، گام‌ها و توافقاتی را برای عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی ایجاد کنند؛ این مسئله‌ای است که تحلیلگران رسانه‌های عبری تحت عنوان رقابت با زمان برای تل‌آویو توصیف می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار