آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۹۱۱۹

آمریکا رادار و سامانه موشکی زمین به هوا به اوکراین می‌فرستد

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد کمک‌های جدید نظامی به اوکراین، سامانه‌های موشکی زمین به هوا و سامانه‌های راداری را شامل خواهد شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد دو سامانه موشکی زمین به هوا، بخشی از دور جدید کمک‌های این کشور به اوکراین خواهد بود.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پنتاگون اعلام کرد بسته جدید کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین، دو سامانه موشکی «ناسامس»، چهار رادار ضد توپخانه‌ای ۱۵۰ هزار دور مهمات ۱۵۵ میلیمتری را شامل می‌شود.

این بسته کمک نظامی به ارزش ۸۲۰ میلیون دلار، روز پنجشنبه در آخرین روز برگزاری نشست سران ناتو در شهر مادرید از سوی «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا اعلام شده بود.

وزارت دفاع آمریکا با اعلام جزئیات بیشتر درباره این کمک نظامی گفت، مهمات بیشتری برای سامانه‌های راکتی دوربرد (HIMARS) تحویل شده به اوکراین ارسال خواهند شد.

یک مقام این وزارتخانه اعلام کرد رادار‌های ضد توپخانه‌ای، از نوع «ریتیان» بوده آمریکا برای اولین بار چنین سامانه‌هایی را به اوکراین می‌فرستد. به نوشته رویترز، کارایی این سامانه، سه برابر سامانه راداری است که اوکراین تا به حال مورد استفاده قرار داده است.

یک فرمانده ارشد اوکراینی شنبه هفته گذشته اعلام کرد، نیرو‌های این کشور استفاده از سامانه‌های راکتی دوربرد ارسالی آمریکا (HIMARS) را آغاز کرده‌اند.

«اولکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین در بیانیه‌ای با تشکر از «لوید آستین» همتای آمریکایی گفت تابستان داغی در انتظار روس‌ها است.

ارسال این سامانه‌های راکتی در حالی انجام شده که روسیه پیشتر هشدار داده بود اگر این سامانه‌های دوربرد با دقت بالا به اوکراین برسد، اهدافی را در نظر خواهد گرفت «که تا کنون هدف قرار نگرفته‌اند».

طی هفته‌های گذشته، نیرو‌های روسی توانسته‌اند با استفاده از برتری در قدرت توپخانه‌ای، پیشروی‌های قابل توجهی در دونباس داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار