کد خبر:۱۰۱۹۳۵۶
وزیر صنعت در گفتگو با دانشجو:

۳۰ درصد واحد‌های نیمه فعال صنعتی مشکل مدیریتی دارند / تقسیط بدهی مالیاتی نیمه فعال‌ها + فیلم

زیر صمت گفت: در هفت ماه پایانی سال گذشته، بیش از ۱۳۰۰ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد فعال شدند و ۵۰ درصد واحد‌های راکد، قابلیت فعالسازی دارند.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو- مهران شفاعتی؛ یکی از مهمترین مشکلات کشور ما، تعطیلی ۱۲ هزار واحد صنعتی در سال‌های گذشته است. واحد‌هایی که با فعالیت‌های مولد خود، می‌توانستند به شکوفایی اقتصاد ایران کمک کنند، اما حالا بسیاری از فعالان اقتصاد مولد، به سوی دلالی در بازار ارز، طلا، مسکن و حتی خودرو روی آورده اند.
بازاری نامولد که این روز‌ها سود سرشاری برای هر ثروتمند دارد و دیگر نیازی به کار و تلاش کردن هم نیست، چرا که ناگهان با یک افزایش قیمت در این شرایط تورمی، گروهی از سرمایه داران پولدارتر می‌شوند، این درحالی است که مستضعفین، هر روز با مشکلات بیشتری باید دست و پنجه نرم کنند و به نظر می‌رسد که دولت باید هرچه سریع‌تر به فکر مقابله با بازار‌های نامولد و احیای واحد‌های راکد صنعتی باشد.

بیش از ۱۳۰۰ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد فعال شدند
در همین راستا و با توجه به مطالب مطرح شده، سیدرضا فاطمی امین؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت با ما به گفتگو پرداخته است. وی با ارائه گزارشی در مورد احیای واحد‌های راکد تولیدی در سال گذشته گفت: در هفت ماه پایانی سال گذشته، بیش از ۱۳۰۰ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد فعال شدند.
وی با تبیین علت‌های مختلف فعالیت زیر ظرفیت واحد‌های صنعتی ادامه داد: علت‌های مختلفی وجود دارد که یک واحد زیر ظرفیت، کار خود را انجام می‌دهد که شامل مواد اولیه، سرمایه در گردش و بازار است. یعنی اگر ما این ۳ مولفه را مدیریت کنیم، بیش از ۵۰ درصد واحد‌های غیرفعال، فعال می‌شود.

۳۰ درصد واحد‌ها مشکلات مدیریتی و حقوقی دارند
وزیر صمت افزود: مشکل دیگر این است که ۳۰ درصد واحد‌ها مشکلات مدیریتی و حقوقی دارند، یعنی کسی که سرمایه گذار بوده اهلیت فنی و صلاحیت مالی را نداشته است. تعدادی از واحد‌ها را نمی‌توان فعال کرد، زیرا به لحاظ فناوری فرسوده شده‌اند و از لحاظ ماشین آلات و مدیریت درگیر چالش هستند.

۵۰ درصد واحد‌های راکد فعال می‌شوند
فاطمی امین در پایان سخنان خود مطرح کرد: اگر این ۳ مولفه گفته شده را تامین کنیم، ۵۰ درصد واحد‌های راکد فعال می‌شوند، البته مشکلاتی را در نظام مالیاتی هم داریم که مصوبات خیلی خوبی را گرفته ایم. اخیراً مصوب شد تا شرکت‌هایی که بدهی مالیاتی دارند، از زمانی که برنامه شان مصوب شود، تا ۶۰ ماه بدهی مالیاتیشان تقسیط می‌شود.

 

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار