آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۹۵۱۰
سرپرست حوزه دانشجویی دانشگاه باهنر کرمان:

دو بلوک خوابگاهی در دانشگاه شهید باهنر کرمان ساخته می‌شود

سرپرست حوزه دانشجویی دانشگاه باهنر کرمان گفت: با توجه به اجرایی نمودن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و کمبود خوابگاه دانشجویی، بر آن شدیم تا ایجاد خوابگاه را در اولویت قرار دهیم.

دو بلوک خوابگاهی در دانشگاه شهید باهنر کرمان ساخته می‌شود

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، اسماعیل شریفیان سرپرست حوزه دانشجویی دانشگاه در جلسه‌ای که با حضور نماینده شرکت میدکو روز دوشنبه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۱ در دانشگاه برگزار شد، گفت: با توجه به اجرایی نمودن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و براساس رسالت اجتماعی و اهداف دانشگاه و کمبود خوابگاه دانشجویی، بر آن شدیم تا ایجاد خوابگاه را در اولویت قرار دهیم.


وی با اشاره به وسعت و جمعیت استان کرمان گفت: دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان دانشگاه انتخابی دانشجویان جنوب شرق محسوب می‌شود و یکی از انتخاب‌های مناسب برای دانشجویان است.


شریفیان تصریح کرد: این دانشگاه دانشجویان زیادی از اقوام مختلف با فرهنگ‌های مختلف دارد، همچنین تعدادی از خانواده‌ها دوست ندارند فرزندانشان به هر دلیلی از محیط دانشگاه دور باشد و قطعا برای اسکان از خوابگاه دانشجویی استفاده می‌کنند.


وی با اشاره به تعصبات منطقه‌ای و قبیله‌ای و همچنین تفاوت قیمت خوابگاه‌های غیروابسته و اجاره منزل گفت: بسیاری از افراد خوابگاه‌های فضای دانشگاه را به خوابگاه‌های خودگردان و حتی اجاره منزل، ترجیح می‌دهند.


سرپرست حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه ضمن بیان نکات مثبت خوابگاه‌های دولتی خاطرنشان کرد: اصل بنای دانشگاه شهید باهنر کرمان براساس کار خیرانه زنده‌یاد علیرضا افضلی‌پور و همسرشان (بنیانگذار دانشگاه در کرمان) بوده است، بر همین اصل با حمایت شرکت میدکو، دو بلوک خوابگاهی دانشجویی ایجاد خواهد شد.


در پایان مرتضی حقیقت مدیرعامل شرکت مانا و نماینده شرکت میدکو گفت: باعث افتخار است که در جمع همکاران دانشگاهی و مدیران اجرایی دانشگاه هستم، ان‌شاالله با یک جمع بندی و برنامه‌ریزی بتوانیم در راستای رسالت‌های اجتماعی دانشگاه در حوزه‌های فنی و مهندسی و اجرایی، گام برداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار