آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۱۴۶۶

دانشگاه شهید باهنر میزبان دانشجویان طرح حامیم ۲/ حرکت در مسیر توانمندسازی دانشجویان

طرح حامیم ۲ با حضور دانشجویان دانشگاه‌های سراسر استان کرمان در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر آغاز به کار کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان کرمان در مراسم افتتاحییه طرح حامیم ۲ که با حضور ۵۶۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های سراسر استان کرمان در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر برگزار شد، با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و اشاره به طرح حامیم، اظهار داشت: این طرح در راستای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام محمد صباحی افزود: این طرح دارای ۴ محور کلیدی شامل عظمت حادثه انقلاب، عظمت راه انقلاب، عظمت چشم‌انداز و نقش نیروی جوان و متعهد است.

او با اشاره به ریشه نام‌گذاری این طرح افزود: نام این طرح از عبارت حلقه‌های میانی گرفته شده که این جوانان متعهد و انقلاب حلقه واسطه این زنجیره هستند.

ضرورت ترویج مکتب سلیمانی

سپس امام جمعه کرمان نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد قاسم سلیمانی اظهار داشت: شهید سلیمانی نمونه بارز انسانی است که در مکتب اسلامی در کشور پرورش یافت و امروز یک شخصیت جهانی است که دنیا به او افتخار می‌کند.
حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی افزود: جوانی بهترین شرایط و مهمترین مقطع زندگی انسان است که باید از این فرصت در مسیر بندگی خداوند استفاده کرد.

پرسشگری دانشجویان

در ادامه استاندار کرمان طی سخنانی برگزاری دوره‌های توانمندسازی را در راستای معرفت‌افزایی، پرسشگری دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی موثر دانست.

محمد مهدی فداکار با اشاره به اینکه، فردای کشور در اختیار جوانان و دانشجویان فعلی است، افزود: برگزاری چنین دوره‌هایی یک ظرفیت برای ارتقای توانمندی و آشنایی با مسائل است.

اهمیت دوره‌های توانمندسازی

در پایان رییس دانشگاه شهید باهنر نیز گفت: امیدواریم این دور‌های توانمندسازی، بتواند در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی مثمر ثمر واقع شود.

حسین اکبری‌فرد، با بیان اینکه ارتباط خوب و سازنده مردم با حاکمان، یکی از ویژگی‌های جامعه اسلامی است، اظهار داشت: طرح حامیم این هدف را با استفاده از حلقه‌های میانی دنبال می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار