آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۹۵۱۸

آغاز به کار اولین تلویزیون اینترنتی شهری کشور

نخستین تلویزیون اینترنتی شهری کشور با نام «شهر تی‌وی» در سومین نمایشگاه شهر هوشمند ایران افتتاح شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ نخستین تلویزیون اینترنتی شهری کشور با نام «شهر تی‌وی» با حضور احمد وحیدی وزیر کشور، مهدی جمالی‌نژاد رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و جمعی از مسئولان کشوری در سومین نمایشگاه شهر هوشمند ایران افتتاح شد.

این تلویزیون اینترنتی با هدف نمایش جاذبه‌های طبیعی و گردشگری، ویژگی‌ها و آدب و رسوم مردم شهر‌های مختلف و توانمندی‌های آن‌ها و همچنین فراهم کردن بستری برای معرفی کسب‌و‌کار‌ها و اشتغال‌زایی در «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» سعی دارد تا به توسعه فرهنگی و اقتصاد شهر‌های کشور کمک کند.

به گفته سعید مرادی مدیر تلویزیون اینترنتی «شهر تی‌ وی»، شبکه‌های تلویزیونی اینترنتی در جهان امروز رسانه‌ای، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و یک پنجره فرصت برای حوزه‌های دانش‌بنیان و شبکه هوشمند شهری به شمار می‌رود.

گفتنی است این تلویزیون اینترنتی، به همت یک شرکت فناور راه‌اندازی شده و سعی دارد تا در حوزه معرفی شهر‌های ایران و توسعه صنعت و گردشگری فعالیت جدی داشته باشد.

یادآور می‌شود «شهر تی‌وی» با مجوز رسمی صداوسیمای جمهوری اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر راه‌اندازی شده است و از طریق آدرس https://shahrtv.com قابل مشاهده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار