کد خبر:۱۰۲۰۶۱۱
حسین زینلی اعلام کرد:

احتمال افزایش تولید گیاهان دارویی به ۵۰۰ هزار تُن در سال جاری

مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی پیش‌بینی کرد: میزان تولید گیاهان دارویی با افزایش ۴۰ هزار تنی در سال جاری به ۵۰۰ هزار تن برسد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین زینلی با اشاره به وضعیت کشت گیاهان دارویی در کشور، گفت: در سال گذشته ۶۸ هزار هکتار گیاهان دارویی یک‌ساله کشت شدند که بالاترین میزان مربوط به زیره سبز، گشنیز، رازیانه سیاه دانه، شوید و فلفل بوده است.

مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که در سال گذشته از گیاهان زعفران و گل محمدی در جهت افزایش توسعه سطح زیر کشت انجام نشد، یادآور شد: بنا داریم با توجه به این که ساختار‌های کشت قراردادی در کشور توسعه پیدا کرده در سال ۱۴۰۱ تحت شرایط خاص از این گیاهان با کشت قراردادی اقدامات برای تولید انجام خواهد شد.

زینلی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۲۶۱ هزار هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی اعم از گیاهان چند ساله و یک‌ساله در کشور است.

به گفته مجری طرح گیاهان دارویی، در حال حاضر ۴۶۳ هزار تن تولید گیاهان دارویی در کشور انجام می‌شود.

زینلی تصریح کرد: در سال گذشته به علت خشکسالی تولید گیاه زعفران به شدت افت کرد، البته دولت به دنبال آن است تا با افزایش تولید این گیاه در کشور بتواند جایگاه زعفران را از نظر تولید و ارزش در دنیا ارتقا دهد.

وی یادآور شد: برنامه داریم تا در صورت تخصیص اعتبار به این مجموعه به میزان ۲۰ هزار هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی در اراضی شیب‌دار را تحت شرایط دیم و همچنین ۲۰ هزار و ۵۰۰ هکتار نیز در شرایط آبی کشت گیاهان دارویی را در سال ۱۴۰۱ توسعه دهیم.

زینلی یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود میزان تولید گیاهان دارویی با افزایش ۴۰ هزار تنی در سال جاری به ۵۰۰ هزار تن برسد.

به گفته مجری طرح گیاهان دارویی، در این طرح بیشترین سطح زیر کشت به گیاهانی، چون آنغوزه، باریجه، شیرین‌بیان، موسیر، زیره سیاه، کور و محصولات کم آب بر دیگر اختصاص دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار