به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی اسماعیلی در جشن بزرگ قربان در قیدار نبی (ع) با اشاره به اینکه در همه کشورها هویت تاریخی یک مسئله مورد تأکید است، اظهار داشت: تمام همت جریان غربزده این بوده که با یک تاریخسازی مجهول یک هویت ملی را در مقابل هویت اسلامی قرار دهند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کسانی که در حوزه مطالعات تاریخی فعالیت دارند، کاملا متوجه این هستند که یک حرکت علمی جهتدار طراحی شده که کشورهای مثل ایران از هویت تاریخی خود دور شوند و برای رسیدن به این هدف به دنبال آن هستند هر نشانهای که مردم را به سمت هویت دینی سوق میدهد را حذف کنند.
وی با اشاره به تلاش دشمن برای مقابله با مقابل شمسالشموس امام رضا (ع) با برپایی نمادهای دیگر گفت: دشمن در این پروژه شکست خورد، یعنی علاقه مردم به خاندان اهل بیت (ع) اجازه نداد که این اتفاق بیافتد و در نهایت امام راحل که از همان خاندان بودند، با اتکا به هویت دینی ایرانیها، بساط دودمان پادشاهی را از ایران جمع کرد.
اسماعیلی اضافه کرد: پس از ۴۳ سال پیروزی انقلاب بر ما تکلیف است که نمادهای هویت ساز که برخی با دسیسه بدخواهان ایران و جریانهای وابسته تلاش بر فراموشی آنها شده احیا کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه اگر بخواهیم یک نقطه نورانی برای ایران متصور شویم درخشانتر از قیدار نبی وجود ندارد، ادامه داد: فرزند حضرت اسماعیل ذبیحاله و تمام ارکان توحیدی و تاریخ توحید با نام حضرت ابراهیم (ع) گره خورده و تمام حاجیانی که امروز در منا حضور دارند در طول صدها سال عاشقانه و با مشقت و طی مسیر طولانی میراث حضرت ابراهیم است و ما اینجا میزبان حضرت ابراهیم خلیل هستیم.
وی با اشاره به اینکه اعمال همه حاجیان در حج در واقع اعمالی است که جد قیدار نبی (ع)، حضرت ابراهیم انجام داده است، گفت: ایشان جایگاه والایی دارند، اما از این موضوع غفلت شده است و سالهای زیادی از دست رفته است، سوال من این است، آیا چنین جایگاه رفیعی شایسته این نوع برنامهریزی است؟
اسماعیلی با تأکید بر اینکه قیدار نبی باید یک روز پایتخت تاریخی سراسر جهان اسلام باشد، افزود: پاسداشت این جایگاه با یک همت جمعی رخ خواهد داد و ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه خود را پاسداشت این بزرگان میدانیم، چون حضور چنین پیامبری خاستگاه توحید در ایران اسلام است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسداشت این چهرهها در تاریخ اسلام و ادیان ابراهیمی گفت: با پیوند ایران به این پیامبر از پرچم داران توحید میتوانیم سرتاسر این تاریخ را به عنوان توحید و پاسداران توحید مجدد تعریف کنیم.
وی با اشاره به اینکه در پناه رهبر فرزانه انقلاب در یک بلوغ تاریخی قرار گرفتهایم تا از این شخصیتها به نحو خوب تجلیل کنیم، تصریح کرد: با تمام ظرفیت در اختیار این مهم قرار داریم، چرا که این منطقه افتخارات تاریخی و بزرگان دینی بسیاری را در خود جای داده است.
اسماعیلی با یادآوری اینکه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد ویژه بزرگداشت شیخ اشراق شکل گرفته است و مراسمات ملی و بینالمللی را برای این شخصیت اجرا خواهیم کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اشاره به برخی از اسامی برخی از مشاهیر استان زنجان به ویژه شهر قیدار نبی (ع) گفت: این منطقه اینجا زادگاه شیخ اشراق، پیشتاز جریان فکری و فلسفی است، شخصیتی که برای وی مراسمات بینالمللی و ملی از طریق یک ستاد به صورت منسجم برگزار خواهد شد.
وی افزود: این منطقه به برکت نام حسین بن علی یکی از نقاط درخشان کشور است و در هر بخش استان زنجان نام امام حسین (ع) طنینانداز است و به همین خاطر جریانات فرهنگی و هنری بزرگی ایجاد شده است.
وی گفت: در کل کشور تجلیل از این مفاخر در دستور کار است و برای روز مباهله و عید غدیر در مجموعههای فرهنگی و هنری کارهای جدیدی انجام میشود.