گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین رهنمای خرمی، مصطفی تاجزاده، معاون وزیر کشور دولت اصلاحات که پیشتر در سال ۸۸ بازداشتشده بود، هفته گذشته به اتهام اجتماع، تبانی جهت اقدام علیه امنیت کشور و تشویش اذهان عمومی بار دیگر راهی زندان شد. تاجزاده کارنامه سیاسی در حمایت از ضدانقلاب و پرونده سنگینی در زمینهٔ تقلب، اغتشاش و فعالیت براندازانه دارد، که سبب شده وی بهعنوان یکی از محکومان سابقهدار اصلاحطلب شناخته شود.
تاجزاده در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 88 حضور فعالی در ستادهای انتخاباتی یکی از نامزدهای فتنهگر داشت و در چندین جلسه مناظره شرکت کرد. وی در این جلسات سخنان شبهه برانگیزی در مورد جاسوسی رکسانا صابری و همچنین شکلگیری کمیته صیانت از آرا و ... ایراد کرد.
کمیته صیانت از آرا درواقع مقدمهای برای طرح مسئله تقلب در انتخابات بود. این طرح توسط نمایندگان دو تن از سران فتنه به دنبال جلسه مشترکی که در ششم فروردین سال 88 داشتند ارائه و به توافق رسید و علیاکبر محتشمی پور و الویری از ستاد این دو نامزد فتنهگر بهعنوان روسای کمیتههای صیانت از آرا انتخاب شدند.
همین موضوع در سخنرانیهای تاجزاده که در انتخابات مجلس ششم دستی بر آتش تقلب داشت بارها مطرح شد. به عنوان نمونه وی دراینباره در مناظره با حمید رسایی، نماینده مجلس گفت: به من میگویند شما در انتخابات تقلب کردید من درزمانی که رییس ستاد انتخابات کشور بودم بر سر هر صندوق دو الی هفت ناظر گذاشتم. اما امروز که وزارت کشور و شورای نگهبان همسو هستند؛ چرا بحث صیانت از آرا که مطرح میشود میترسید و میگویید همسویی با دشمن است.
این نوع سخنان درنهایت عاملی شد برای اینکه مقام معظم رهبری در آغاز سال 88 در جوار مرقد شریف رضوی در سخنرانی خود به این بحث بپردازند و نسبت به آن ابراز گلایه کنند. معظم له دراینباره فرمودند: «انتخابات به فضل الهی و به حول قوه الهی انتخابات سالمی است. من میبینم بعضیها در انتخاباتی که دو سه ماه دیگر انجام خواهد گرفت، از حالا شروع کردهاند به خدشه کردن. این چه منطقی است؟ این چه فکری است؟ این چه انصافی است؟ اینهمه انتخابات در طول این 30 سال انجامگرفته است، مسئولان وقت در هر دورهای رسماً متعهد شدهاند و صحت انتخابات را تضمین کردهاند، و انتخابات صحیح بوده است؛ چرا بیخود خدشه میکنند، مردم را متزلزل میکنند، تردید ایجاد میکنند؟»
جالب اینجاست که شیوه سخنرانی تاجزاده بیان دروغهای عجیب و تشویش اذهان عمومی در فضای سیاسی کشور بود و همین رویه باعث شد که وی بهعنوان یک مجرم سیاسی امنیتی محکوم شود.
اعتراف تاج زاده به عدم تقلب
تاجزاده البته همانطور که در آشکارا دروغپردازی میکرد در خفا نیز راوی حقایق بود که یکی از این موارد اعتراف به عدم تقلب در انتخابات بود. رئیس ستاد انتخابات دولت اصلاحات در زندان اوین بهوضوح به دوستان خود متذکر میشود که با توجه به تجریهای که در برگزاری انتخابات در ایران دارد ممکن نیست تقلب در انتخابات صورت گرفته باشد و .ما نتیجه انتخابات را باختیم جالب اینجاست که حتی این فیلم توسط همسر تاجزاده با انکار مواجه شد و محتشمی درباره چنین اظهارات همسرش گفت: همسر من گفت که حاضر است در هر مکانی با مخالفان مناظره کند چراکه وی هیچگاه نگفته است تقلب در انتخابات صورت نگرفته است.
البته تاجزاده در زندان نیز به شیوه قدیمی و منسوخشده خود ادامه داد و با نامهنگاری و تهمت افکنی سعی کرد فضای سیاسی کشور را ملتهب سازد، غافل از اینکه این شیوهها تأثیری بر افکار عمومی ندارد و با توجه به سابقه تاجزاده سخنان وی هیچگونه اعتباری برای افکار عمومی ندارد.
26 مرداد سال 89 فیلمی در سایت های مختلف داخلی و خارجی منتشر شد که در آن دروغ بزرگ عوامل فتنه درباره تقلب در انتخابات، در گعده 3 تن از اصلاحطلبان افشا شد.
در این فیلم مصطفی تاجزاده خطاب به محسن صفایی فراهانی و عبدالله رمضان زاده از اعضای حزب مشارکت میگوید: «برای بنده که تجربه انتخابات رو دارم میدونم که در انتخابات تقلب نشده، ممکنه که یکی دو میلیون عقب جلو شده باشه ولی ما نتیجه انتخابات رو باختیم. حالا به جای 25 میلیون و 14 میلیون شده باشه 24 میلیون و 15 میلیون مثلاً، ما انتخابات رو باختیم.»
نفی حکومت اسلامی در عصر غیبت
اوج اعتراضات تاجزاده که آن را میتوان سرمنشأ انحرافات اصلی او دانست، نفی حکومت اسلامی در عصر غیبت و زیر سؤال بردن نظریه تشکیل نظام اسلامی مبتنی بر نظریه ولایتفقیه و ترویج تفکرات سکولاریستی است. وی با صراحت اعلام میدارد که: «بزرگترین خطای ما تعمیم مناسبات سیاسی در عصر «عصمت» به عصر «غیبت» بود.» و در شرح آن مینویسد: «در حقیقت سالها طول کشید تا کاملاً درک کنیم حکومت در عصر غیبت، با وجود و حضور انسانهای متوسط که نه به همه اسرار و رموز جهان و جامعه و انسان آگاهند و نه از حب و بغضها و منافع شخصی بری هستند، نمیتواند سعادت اخروی شهروندان را تأمین کند. گذاشتن چنین باری بر دوش حکومت عملاً به معنای آن است که دولت در تمام عرصههای زندگی شهروندان دخالت کند و به این ترتیب ضمن نقض حقوق و آزادیهای آنان، در تأمین رفاه مردم و نیز توسعه علمی و فنی اقتصادی میهن با مشکلات عدیده مواجه شود.»
وی سپس به سیر استحاله خود و همفکرانش اشاره میکند و از آن چنین یاد میکند: «البته ما کوشیدهایم از این خطاها درس بگیریم و به ویژه پس از جنگ، رفتار و گفتار خود را اصلاح کنیم.»
مدافعان حرم، مسئول گرد و غبار خوزستان!
تاجزاده همچنین چند سال پیش در توئیتی وقیحانه، گرد و غبار در خوزستان را به مدافعان حرم ربط داده و نوشت: «وقتی حفظ اسد مهمتر از پاسداری از خوزستان شد، دیدن چنین وضع ناگواری نیز دور از انتظار نبود. دلواپس خوزستانیم».
تاجزاده بدون اشاره به کم کاری دولت، با ناجوانمردی توپ را در زمین مدافعان حرم انداخته و به لجن پراکنی پرداخت.تاجزاده پیش از این مدعی شده بود که سوریه هم برجام میخواهد!
از دیگر نقاط سیاه پرونده سیاسی تاج زاده حمایت از منافقین و غیر قانونی خواندن اعدام گروهی از آنان بودهاست. وی در حالی از قانون سخن میگوید که منافقین در جنایات پیشتازتر از داعشیها بودند و حال از نظر تاج زاده و همفکرانش مسئولین جمهوری اسلامی باید از اجرای حکم خدا عذرخواهی کنند!
معاون سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات که همواره دم از قانون گرایی و پرهیز از خشونت میزند چندیست پا فراتر نهاده و در رفتاری متناقض به دفاع از داعش و عربستان می پردازد. وی در اظهاراتی گفته است: « مثل برجام رفتار کنیم. با قدرتها بنشینیم و به توافق برسیم که این داستان، فاتح نظامی ندارد. اسد نمیتواند مخالفان مسلح خود را نابود کند. آنها نیز نمیتوانند اسد را به زیر بکشند. پس باید مذاکره کنند که چگونه میتوانند به توافقی برسند که حداقل خواستهای همه را پوشش دهد»
وی همچنین در توییترش نوشته است: «یمن در اشغال داعش نیست، حرم ندارد و هم مرز اسرائیل هم نیست که به اصطلاح آقایان عمق استراتژیک جمهوری اسلامی محسوب شود». تاج زاده در حالی این اینگونه اظهارات را مطرح میکند که طبق فصل دهم قانون اساسی، دفاع از مظلوم و ملتهای مسلمان از اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی بوده است. همچنین بدیهی است که داشتن متحد و متحدانی در اقصی نقاط جهان یک امتیاز اساسی برای امنیت کشور است.
اغتتاش گران 96، فرزندان تاجزاده!
تاج زاده در بحبوحه اغتشاشات دی ماه 96 نیز که با لیدری تعدادی از اعضای آموزش دیده و حرفهای منافقین خاتمه یافت، باز هم دست به قلم شد و ضمن واکنش به انتقادات، مسببان این وقایع را فرزندان خود خواند!
وی همچنین در جریان اغتشاشات دراویش داعشی و شهادت مظلومانه چند بیگناه در توییتی نوشت: «جناب روحانی! نوع مواجهه حاکمیت با مجموعه دراویش در چهار دهه گذشته اشتباه بوده است. سرکوب آنها در حال حاضر، نه خطا که فاجعه است. مانع ایجاد بحران جدید شوید.»
نکته جالب اینجاست که عضو مشترک احزاب منحله مشارکت و مجاهدین انقلاب و لیدر جریان اصلاح طلب پرده را کنار زده و گفته است "اکثریت اصلاح طلبان به جمهوری_اسلامی و لایت فقیه اعتقاد ندارند". این اظهار نظر را البته باید به فال نیک گرفت چرا که قطعا خطر محاربان و معارضان به مراتب بسیار کمتر از منافقین است.
انتهای پیام/