آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۰۹۲۱
نایب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران خبر داد

وجود رضایتمندی در میان نخبگان و اهالی فرهنگ از شهرداری منطقه ۷ تهران

نایب رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران از وجود رضایتمندی نخبگان و فعالان فرهنگی در منطقه ۷ شهر تهران از شهردار این منطقه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا نادعلی سخنگوی و نایب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در هفتاد و هفتمین جلسه شورا در تذکری اظهار کرد: طی برنامه چهارشنبه‌های فرهنگی این هفته در منطقه ۷ تهران حضور پیدا کردیم و در خدمت نخبگان فرهنگی این منطقه بودیم که در جلسه فعالان فرهنگی و همچنین در جلسات مساجد منطقه ۷ شاهد این بودیم که شهروندان ساکن در این منطقه از عملکرد شهردار منطقه رضایت داشتند.

وی افزود: وجود رضایتمندی بین اهالی فرهنگ و نخبگان فرهنگی ساکن در منطقه ۷ شهر تهران نشان می‌دهد شهرداری از نظر فرهنگی در این منطقه عملکرد خوبی داشته است که لارم بود در جلسه شورای اسلامی شهر تهران به این موضوع اشاره کنم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار