به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید رضا فاطمی امین؛ وزیر صمت در نشست هم اندیشی جمعی از مدیران اندیشکدههای برتر کشورکه در ساختمان وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد با طرح سوالاتی، چون مسائل اساسی جامعه چیست؟ و برای ریشه یابی دقیق باید چه کارهایی باید صورت گیرد؟ گفت: ما سامانهای داریم با عوامل و اطلاعات محدود؛ حال چطور این عوامل را هم راستا و همگرا کنیم تا مصالح این سامانه محقق شود.
وی با اشاره به اینکه وقتی عوامل خوب تنظیم نشود اهداف محقق نمیشود یادآورشد: برای رفع این اشکال در بسترنهادی باید اولویت گذاری، تنظیم گری به لحاظ قواعد، تسهیل گری خوب و نظات دقیق داشت.
فاطمی امین خطاب به مدیران اندیشکدههای برتر کشور با ذکر مثالی از موضوع ذخایر معادن فولاد و مس کشور گفت: صنعت فولاد کشور در شرایطی که یک در صد از ذخایر معادن فولاد جهان و یک درصد جمعیت جهان و در ایران است صنعتی اشباع شده در کشور به شمار میرود، اما در سویی دیگر با وجود قرار داشتن ذخیره ۷ درصدی مس جهان در ایران، صنعت این فلز در مقابل فولاد دست نخوره و همانند زمین خالی باقی مانده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید براینکه در تعامل با اندیشکدهها است که میتوان به ریشه مسائل دست یافت فهمید باید چه کاری انجام داد خطاب به مدیران اندیشکدههای برتر کشور پیشنهاد داد با نقد طرحها و مستندات در اصلاح حوزه صنعت، معدن و تجارت نقش خود را ایفا کنند.
وی گفت: بتازگی ۳۱۷ دستورالعمل در حوزه صنعت و معدن جهت اصلاح و تجمیع شده است پیشنهاد میشود برای شروع همین دستورالعمل را میتوانید مورد نقدقرار دهید. از سویی دیگر ما در وزارتخانه سازوکاری پیش بینی کرده ایم که بر اساس آن هر معاونت وزارتخانه یک شورای ۵ نفر عضو داشته که یکی از این اعضا به عنوان تحلیل گر باید با فضای دانشگاهی و اندیشکدهها مرتبط باشد.
در ادامه این نشست هر یک از مدیران برتر اندیشکدههای کشوربه ارایه نظرات خود در حوزه صنعت، معدن و تجارت با فاطمی امین پرداختند.