پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر به کار خود پایان داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۱۷۹۴

پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر به کار خود پایان داد

اختتامیه پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، مراسم اختتامیه پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد.

 

همه شما ورزشکاران پیروز عرصه تلاش و کوشش در این المپیاد هستید


صفرنصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز در آئین اختتامیه پانزدهمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه تبریز ضمن قدردانی از مجموعه‌ی مدیریتی استان بابت همکاری در برگزاری این المپیاد گفت: خسته نباشید عرض می‌کنم به همه‌ جوانان و دختران ورزشکار و دلیر که این مسابقات را در کمال رفاقت و دوستی برگزار کردند؛ از دیدن صحنه‌های به یادماندنی از رفاقت و صمیمیت بین دانشجویان خوشحال شدم.


نصراله زاده ادامه داد: درست است که کسانی برنده می‌شوند، اما همه‌ی ورزشکاران پیروز هستند؛ اینجا هم همه شما عزیزان، پیروز عرصه تلاش و کوشش در این المپیاد ورزشی بودید.


رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه ورزش بخش از زندگی ما است، افزود: ایجاد شور و نشاط در بخش قابل توجهی از جامعه‌ی دانشگاهی و خانواده‌های آنان در این المپیاد مایه‌ی خوشحالی همه‌ی ما است و امیدواریم این المپیاد‌ها تداوم داشته باشند و همه‌ی دانشجویان با فراموشی دوران تلخ کرونایی، با نشاط، شادابی و روحیه‌ی بالا و سال تحصیلی جدید را آغاز کنند.


نصراله زاده در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: از همه‌ دانشجویان تشکر می‌کنم که از سراسر ایران اسلامی عزیزمان به تبریز آمده بودند و مهمان دانشگاه تبریز بودند؛ امیدواریم با این امکانات فراهم شده بتوانیم رضایت شما را جلب کرده باشیم و همه‌ی شما با خاطره‌ی خوش تبریز را ترک کنید.

مراسم اختتامیه المپیاد فرهنگی ورزشی دختران دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد.

المپیاد نقطه عطف بازگشت شور و نشاط به دانشگاه‌ها بود 

حسین امامعلی‌پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در آئین اختتامیه پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه تبریز اظهار کرد: این المپیاد نقطه‌ی عطفی از بابت بازگشت شور و نشاط به دانشگاه‌ها بعد از فروکش کردن ویروس کرونا بود و از تاریخ ۱۴ فروردین ماه و با آغاز مسابقات انتخابی تیم‌ها و سپس انتخابی مناطق جنب و جوش خاصی در دانشگاه‌های کشور ایجاد شد و از نظر ما همه‌ی شرکت کنندگان در این المپیاد قهرمان هستند.


امامعلی‌پورادامه داد: در کنار المپیاد، استارت آپ‌های ورزشی را نیز برگزار کردیم و همزمان با افتتاحیه این المپیاد، اختتامیه استارت اپ‌ها نیز برگزار شد و در جریان این نمایشگاه حدود ۷۰ اثر استارت آپی ورزشی ارسال شد و هدف ما این بود که در راستای تحقق شعار سال، دانش بنیان بودن ورزش را نشان دهیم.


معاون دانشجویی دانشگاه تبریز و سرپرست کل المپیاد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه المپیاد پانزدهم المپیاد سبز بود، خاطرنشان کرد: معمولا در همه‌ی المپیاد‌ها برای اطلاع رسانی نتایج، اطلاعیه‌ها از کاغذ استفاده می‌شود، ولی ما در این المپیاد حتی از یک کاغذ برای اطلاع رسانی استفاده نکردیم و همه‌ی اطلاعیه‌ها و نتایج از طریق سایت و اپلیکیشن ویژه‌ی المپیاد اعلام شد.


وی با اشاره به آغاز آماده‌سازی دانشگاه تبریز از ۱۵ فروردین ماه سالجاری، یادآور شد: تمامی دانشگاه‌ها از دوسال قبل برای آماده‌سازی دانشگاه آماده می‌شوند، اما ما در این مدت کوتاه با کار و تلاش جهادی همه‌ی کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه و با کمک‌های مسئولین استانی دانشگاه را برای میزبانی از المپیاد آماده کردیم و افتخار ما میزبانی از دانشجویان ورزشکاری بود که تعداد زیادی از آنان ملی پوش و المپیکی بودند.

 

براساس این گزارش پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه تبریز در بخش دختران از هجدهم تیرماه آغاز و بعد از مشخص شدن نفرات و تیم‌های برتر در ۲۵ مرداد ماه به کار خود پایان داد.

پربازدیدترین آخرین اخبار