آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۴۱۵۹

دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های فرهنگیان مشهد در اردوی جهادی شرکت کردند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مشهد از برگزاری اردوی جهادی در روستاهای مارشک و کوشک‌آباد خبر داد.

سیدمحمدرضا محمودی‌زاده، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مشهد، در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، از برگزاری اردوی جهادی با حضور دانشجویان این دانشگاه و مرکز آموزش علوم قرآنی و مرکز آموزشی شهید مطهری خبر داد.

محمودی‌زاده گفت: این اردوی جهادی یکم تا هفتم مرداد و باحضور ۴۵ نفر از دانشجویان جهادی خواهر و برادر برگزار شده است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مشهد بیان کرد: دانشجویان در این اردو اقداماتی مانند رنگ کردن مدرسه و دیوارنویسی، برگزاری مسابقه برای دانش‌آموزان و برگزاری کلاس اخلاق و معارف، تدریس دروس عقب افتادن و رفع اشکال را انجام دادند.

ولی بیان کرد: دانشجویان دختر در روستای مارشک و دانشجویان پسر در روستای کوشک‌آباد خدمت رسانی کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار