آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۴۴۷۵

ورود ۹.۵ میلیون متر مکعب آب به سد‌های تهران / جزئیات افزایش ذخیره آب در ۵ استان

بر اساس آمار مدیریت منابع آب کشور، ۵ استان سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، تهران، اصفهان طی بارش‌های منتهی به تاریخ ۸ مردادماه در مجموع ۲۵۸.۶ میلیون متر مکعب آب دریافت کرده‌اند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد جواد عمرانی،  بسیاری از مردم ایران در پهنه وسیعی از کشور نظیر استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس، یزد، اصفهان، تهران، البرز و سایر مناطق در میانه تابستان با بارش‌های قابل توجه مواجه شدند.

شاید یکی از امیدبخش‌ترین اخبار مرتبط با چنین بارش‌هایی آمار و ارقام مرتبط با افزایش منابع سد‌های کشور است. بر این اساس مطابق آخرین آمار ارائه شده از سوی موسسه تحقیقات آب، در شرایطی که متوسط بارش در سال آبی ۱۴۰۱ طی مردادماه ۳.۸ میلی‌متر است در شرایطی که طی مردادماه سال جاری ۹.۸ میلی‌متر بارندگی ثبت شده است.


جزئیات ورودی آب سد‌های ۵ استان در بارندگی‌های اخیر


بر این اساس مطابق آخرین آمار ثبت شده در شرکت مدیریت منابع آب ایران، بیشترین میزان روان‌آب ورودی به سد‌های کشور در سامانه‌های بارشی اخیر متعلق به استان سیستان و بلوچستان است، جایی که ۵ سد بزرگ این استان در مجموع ۱۳۳ میلیون متر مکعب ورودی را تا تاریخ منتهی به ۸ مردادماه به ثبت رساندند.

رتبه بعدی آب ورودی به سد‌ها متاثر از سامانه بارشی اخیر متعلق به استان هرمزگان است، در این استان نیز ۴ سد بزرگ در مجموع ۱۰۰ میلیون متر مکعب ورودی آب داشتند.

استان تهران نیز در ۵ سد بزرگ خود تا تاریخ ذکر شده ۹.۵ میلیون متر مکعب آب را دریافت کرده و سد‌های استان کرمان به همراه سد زاینده رود نیز ۸.۲ میلیون متر مکعب آب دریافت کرده‌اند.

بر این اساس، مطابق آمار ذکر شده، میزان آب ورودی به سد‌های ۵ استان کشور که بیشترین بارش را تا تاریخ منتهی به ۸ مردادماه داشتند، در مجموع ۲۵۸.۶ میلیون متر مکعب است.

با توجه به تداوم بارش‌ها، در روز گذشته و روز جاری این آمار همچنان رو به افزایش است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار