آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۶۳۲۹

۶۸ نفر دیگر فوت کردند/ شناسایی ۶۴۰۴ بیمار جدید کرونا

بنا بر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته ۶۴۰۴ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۶۸ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، از دیروز تا امروز ۲۱ مردادماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۶۴۰۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۲۳۸ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۴۶۵ هزار و ۵۷۹ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۸ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۲ هزار و ۸۰۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۱۵۰ هزار و ۸۶۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

۱۴۸۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۳ میلیون و ۴۷۷ هزار و ۲۰۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

همچنین تا کنون ۶۴ میلیون و ۸۲۸ هزار و ۷۲۴ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۸۱۱ نفر دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۳۲۰ هزار و ۸۳۷ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۳۷۲ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۳ هزار و ۷۲۸ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

در حال حاضر ۱۳۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۲۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار