کد خبر:۱۰۲۷۵۲۲
با حضور معاون وزیر صمت برگزار شد:

قرارگاه مشترک پشتیبانی و حمایت از فعالیت‌های اقتصادی استان خراسان رضوی

معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت در نشست هم‌اندیشی باصاحبان صنایع، تشکل‌های تولیدی و صادراتی، بهبود وضعیت تولید داخل را سرفصل برنامه‌های وزارت صمت اعلام‌کرد و گفت: به بخش خصوصی هم اعتماد و هم باور داریم و بدون همراهی و تصمیم گیری با یگدیگر، راهی برای عبور از شرایط جدید نداریم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، "سید مهدی نیازی" در نخستین برنامه سفر به خراسان رضوی ضمن شنیدن دغدغه‌ها و پیشنهادات تشکل‌های بخش خصوصی در قرارگاه مشترک پشتیبانی و حمایت از فعالیت‌های اقتصادی گفت: حمایت از تولید داخل و رفع موانع اقتصادی، مهمترین اولویت وزارت صمت است و با توجه به بخشنامه‌های که صادر شده اگر گرهی باشد حتما باز می‌کنیم.

وی تصریح کرد: بپذیریم که شرایط امروز ما شرایط خاصی است و در این شرایط بنا داریم جلسات ویژه‌ای را برای رفع مشکلات بخش غیر دولتی اقتصاد اختصاص دهیم.

نیازی افزایش ظرفیت تولید در بسیاری ازرشته‌های صنعتی را مطلوب توصیف کرد و ادامه داد: برنامه‌هایی را برای حل مشکلات مربوط به حوزه بازار و تولید، تامین و حفظ واحد‌های موجود و نیز حفظ تولید و اشتغال پیش بینی کردیم تا کالا‌های مورد نیاز عموم مردم تولید و تامین شود.

وی در ادامه از جمع بندی نظرات و مشکلات بخش خصوصی حاضر در جلسه، در قالب گزارش جامع و تقدیم به وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: تامین مواد اولیه و نحوه ورود و خروج آن و نیز نوسازی ماشین آلات صنعتی و معدنی جهت پشتیبانی و حمایت از تولید دانش بنیان پیشنهادات امروز بود و حتما طی روز‌های آینده با اطلاع از آمار مربوط به حوزه صنایع، صادرات و واردات و ... در این زمینه تصمیم گیری خواهیم کرد.

گفتنی است در جلسه امروز تشکل‌های بخش خصوصی پیشنهاداتی را در جهت برون رفت از مشکلات فعلی صنایع به معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، ارائه کردند که بیشترین موارد به برداشتن موانع صادرات و واردات، مشکل بورس، مطالبات آموزش، رفع و حل مشکلات بخشنامه‌های متضاد و مخل امر تولید وصادرات اشاره داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار