کد خبر:۱۰۲۷۸۱۱
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران مطرح کرد

برخورد جدی با مافیای دستفروشان

سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران از سازمان ساماندهی و مشاغل شهردار تهران بازدید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران از سازمان ساماندهی و مشاغل شهردار تهران بازدید کرد.

وی در نشستی که با مدیرعامل و معاونان مجموعه داشت در جریان عملکرد و اقدامات سازمان ساماندهی و مشاغل قرارگرفت.

نجفی بابیان اینکه حضور دستفروشان در خیابان‌های سطح شهر مشکلات متعددی از جمله آلودگی‌هو‌ا، ترافیک، سدمعبری و بزه ایجاد کرده است ادامه داد: یکی از مواردی که باید سریعا نسبت به جمع‌اوری آن‌ها رسیدگی شود دستفروشان خیابان احسان در منطقه ۴ است که باید مورد پیگیری قرار گرفته و گزارش داده شود.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات جدی در سازمان ساماندهی و مشاغل برخی از رای‌هایی تعطیلی است که اجرا نمی‌شود و باید مورد توجه و پیگیری قرار بگیرد.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه مشکلات عدیده‌ای در نمایشگاه‌های اتومبیل واقع در منطقه ۲ وجود دارد که از سوی اهالی محل مطرح شده است؛ از رئیس سازمان ساماندهی مشاغل خواست اقدامات لازم و فوری را در این‌خصوص انجام دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هرچه سریع‌تر نواقص سامانه رصد مشاغل (کمیسیون بند ۲۰)، سامانه کیوسک و سامانه بازار برطرف و مستندات ارائه شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار