کد خبر:۱۰۲۸۲۵۸
معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان خبر داد

آغاز بهره‌برداری آزمایشی طرح آبرسانی غدیر

معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان گفت: با اتمام فرآیند راه‌اندازی آزمایشی به زودی آب شرب با کیفیت از یکی از بهترین منابع آبی در اختیار مردم شریف خوزستان قرار خواهد گرفت.

آغاز بهره‌برداری آزمایشی از طرح آبرسانی غدیر

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، صابر علیدادی معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به آغاز بهره‌برداری آزمایشی طرح میان مدت غدیر اظهار داشت: ۳۰ مردادماه سال ۱۴۰۱، بهره‌برداری آزمایشی طرح غدیر با راه‌آندازی ۲ پمپ آغاز شد که امروز ۳ پمپ دیگر به مدار آمده و آب شرب با کیفیت با ۵ پمپ به شبکه تزریق می‌شود.

معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان در تشریح جزئیات راه‌اندازی طرح میان مدت غدیر گفت: با توجه به وسعت و ابعاد این پروژه نیاز است تا پیش از بهره‌برداری اصلی، راه‌اندازی آزمایشی برای کنترل نهایی در دستور کار قرار گیرد، بر این اساس با اتمام پروژه، عملیات کنترل هم‌اکنون در حال انجام است.

وی افزود: با اتمام فرآیند راه‌اندازی آزمایشی به زودی آب شرب با کیفیت از یکی از بهترین منابع آبی در اختیار مردم شریف خوزستان قرار خواهد گرفت و مسئله تامین آب شرب این بخش به طور بلند مدت حل خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار