کد خبر:۱۰۲۸۳۰۳
سازمان ملل:

نشانه‌های امیدوارکننده برای حل مشکلات زنان در افغانستان وجود دارد

سرپرست نمایندگی سازمان ملل در افغانستان با اشاره به اینکه اختلافاتی پیرامون احقاق حقوق بانوان میان اعضای طالبان وجود دارد، گفت که نشانه‌های امیدوارکننده‌ای برای حل این موضوعات دیده می‌شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مارکوس پوتزل، سرپرست نمایندگی سازمان ملل در افغانستان گفت: پس از دیدار با مقامات طالبان و والیان ولایت‌های مختلف نشانه‌های امیدوارکننده‌ای برای حل حقوق زنان، آموزش دختران و مبارزه با تروریسم در افغانستان در میان اعضای این گروه وجود دارد.

وی افزود: مردم افغانستان نیز در نقاط مختلف این کشور نیز از آموزش دختران حمایت می‌کنند.

این مقام سازمان ملل در گفتگو با «سی‌جی‌تن‌ان» ادامه داد: «اما اعضای طالبان هنوز درباره مسائل ذکر شده به اجماع نرسیده و این موضوع به زمان نیاز دارد که از تصمیمات آن‌ها در این خصوص آگاه شویم.»

پوتزل همچنین درباره مشکلات اقتصادی به نقش طالبان اشاره کرد و گفت: هر چند سازمان ملل اقدامی بسیاری را در حوزه اقتصادی در حال انجام است، اما این طالبان است که در نهایت باید مسئولیت رسیدگی به مشکلات را برعهده گرفته و اقداماتی را در این خصوص انجام دهد.

این در حالی است که انس حقانی عضو ارشد طالبان اخیرا گفته است که قرار نیست مدارس دخترانه برای همیشه تعطیل باشد و ما تلاش داریم در آینده نزدیک این مشکل را حل کنیم.

طالبان بیش از ۳۰۰ روز می‌شود که دختران را از رفتن به مدارس بازداشته و با آنکه این تصمیم واکنش‌های تند جهانی را به همراه داشته است و، اما تصمیم طالبان مبنی بر مسدود ماندن مدارس به روی دختران همچنان پا برجاست.

طالبان برای چندمین بار است، که وعده بازگشایی مدارس دخترانه در افغانستان را می‌دهد و با گذشت ماه‌ها هنوز بر تعهد خود در قبال دختران افغانستان عملی نکرده است.

به گزارش فارس، حکومت سرپرست در افغانستان پس از روی کار آمدن اعلام کرد که مدارس دخترانه با مکانیسم و شیوه جدیدی بازگشایی می‌شوند، اما علی‌رغم گذشت بیش از ۱۱ ماه همچنان دختران از رفتن به مدارس در این کشور محروم هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار