خون استادان ایران اسلامی بر شمشیر یزیدیان زمان پیروز مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۸۵۰
بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد:

خون استادان ایران اسلامی بر شمشیر یزیدیان زمان پیروز مي‌شود

بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با صدور بیانیه‌ای در خصوص ترور اساتید بسیجی فیزیک هسته‏ای اعلام كرد: خون استادان ایران اسلامی بر شمشیر یزیدیان زمان پیروز مي‌شود.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از مشهد، در این بیانیه آمده است: محرم در ایران زودتر فرا رسید و  برگی زرین، اما خون‏آلودي به دفتر افتخارات جامعه دانشگاهی اضافه شد.
 
این بیانیه می افزاید: محرم ماه پیروزی خون بر شمشیر است و خون استادان ایران اسلامی نیز بر شمشیر یزیدیان زمان پیروز، و این پیروزی در فتح قله‏های علمی جهان توسط نخبگان ایران اسلامی، نمایان مي شود.
 
این بیانیه بیان كرده است: اقدامات سخیف و ددمنشانه که به انگیزه‏ ضربه زدن به جهاد علمی کشور صورت می‏گیرد، نشان‏دهنده‏ عجز و ناتوانی دشمنان انقلاب اسلامی است.
 
این بیانیه با بیان این مطلب که بار دیگر حقانیت اسلام و انقلاب اسلامی ایران بر همگان روشن شده، خاطرنشان كرده است: امروز روزی است که اتحاد آمریکا، اسرائیل، منافقان و دیگر ایادی آنها نمی‏تواند راه تعالی و توسعه‏ نظام اسلامی را سد کند./انتهاي پيام/
  
پربازدیدترین آخرین اخبار